Μυστικές αδελφότητες, βαθύ κράτος, λόμπι, Covid-19

814
Μυστικές αδελφότητες

D.Delavarde,Observateur Continental, 29-7-21

Μετάφραση:Μ.Στυλιανού

Ο Γάλλος Στρατηγός (2S) Dominique Delawarde – Πρώην επικεφαλής του “Situation-Intelligence-Electronic Warfare 19” στο Κοινό Επιχειρησιακό Επιτελείο Σχεδιασμού, ειδικός στον κυβερνοπόλεμο, έχει γράψει ένα κατατοπιστικό βοήθημα για τις μυστικές  οργανώσεις και το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ, και αλλού ,εξ φορμής της πολεμικής ανακοίνωσης του Γάλλου Προέδρου Μακρόν για τον Covid-19.

Ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στρατού επικαλείται πρώτα απ’ όλα την μαρτυρία του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών: Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. Αυτή η μαρτυρία μπορεί να ακουστεί σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από τον στρατηγό, ένα ντοκουμέντο  5 λεπτών που είναι κατά τον  Γάλλο στρατηγό απαραίτητο για να κατανοήσει κανείς  πλήρως τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο. Προσθέτει ότι πρόκειται για μια ομιλία (με υπότιτλους στα γαλλικά) του Προέδρου  Κένεντι, που εκφωνήθηκε στις 27 Απριλίου 1961, λίγο πριν από τη δολοφονία του.

Ο Γάλλος ειδικός διευκρινίζει ότι «αυτός ο πρόεδρος διέθετε, για να υποστηρίξει την ομιλία του, τεράστια μέσα για να μάθει τι πραγματικά συνέβαινε στα παρασκήνια της χώρας του και στις άλλες χώρες του κόσμου» και ότι «αν κατήγγειλε με τόση δύναμη την κακή επιρροή των «μυστικών  οργανώσεων», ήταν επειδή ήξερε για τι μιλούσε. Συνεπώς, τα λόγια του δεν είναι ανώδυνα. Θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και  σήμερα, όπως χθες –και μάλιστα ίσως σήμερα περισσότερο από χθες», τονίζει ο στρατηγός.

Ο Κένεντι. δεν είναι ο μόνος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που κατήγγειλε αυτές τις μυστικές φατρίες, αυτά τα συχνά διεθνή όργανα επιβολής, που επηρεάζουν την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη και για τα οποία, πριν από αυτόν, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε προειδοποιήσει τη χώρα του, στις 17 Ιανουαρίου 1961, ενάντια στην δυνητικά επιβλαβή επιρροή αυτού που τότε αποκαλούσε: «το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα».

Μετά από αυτόν, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πολέμησε επίσης αυτό που ονόμασε , «το Βαθύ Κράτος», εναντίον του οποίου ηγήθηκε ενός ανελέητου αγώνα, ενός αγώνα που πιθανότατα δεν έχει τελειώσει,  σημειώνει  ο Ντομινίκ Ντελαβάρντ, καλώντας να ακούσουμε  ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που ερευνά το «Βαθύ Κράτος» ή The Deep State και που επιτρέπει να φτάσουμε στην άκρη των πραγμάτων: Πλήρης ειδική έρευνα: ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του Βαθέως Κράτους.

Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να θίξει νηφάλια αυτά τα θέματα χωρίς να κατηγορηθεί για «συνωμοσία» από το κοπάδι των συστημικών δυτικών Μέσων «Ενημέρωσης», το οποίο έχει γίνει εξάρτημα και προνομιούχο βοήθημα αυτού του «βαθέως κράτους», το οποίο έχει σταδιακά αναλάβει τον έλεγχό του, και το οποίο σήμερα  ανεβάζει και  κατεβάζει τους προέδρους των μεγάλων Δυτικών χωρών, διαπιστώνει ο Ντομινίκ Ντελαβάρντ.

Επισημαίνει ότι το θέμα αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας και καυτής  επικαιρότητας και ότι «οφείλει να αποτελεί μόνιμο στοιχείο κάθε προβληματισμού επί των μεγάλων γεγονότων που απασχολούν σήμερα τον πλανήτη, είτε αναφέρονται στην γεωπολιτική, στην οικονομία, στην υγειονομική κρίση ή την κατασκόπευση των μεγάλων ηγετών του κόσμου».

Παρουσιάζοντας τη χρήση του κατασκοπευτικού λογισμικού «Πήγασος», ο Γάλλος  τέως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών στρατού  επισημαίνει ότι «η δύναμη των διεθνών και παγκοσμιοποιών  Λόμπι (οργάνων πίεσης, εξαγοράς και επιβολής), ενισχυμένων από την τεχνολογία και τη διαφθορά των εθνικών ελίτ που προωθούνται και «στηρίζονται» από τα ίδια αυτά λόμπι, φτάνει σήμερα σε ένα επίπεδο απαράμιλλο στην ιστορία της ανθρωπότητας». Συνεχίζει  παίρνοντας ως παράδειγμα τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες, (ανατίναξη των Πύργων της Νέας Υόρκης) τα οποία επέτρεψαν στην εκτελεστική εξουσία, αξιοποιώντας τον τρόμο που συντηρούσαν τα ΜΜΕ , να θέσει σε εφαρμογή μέτρα καταστολής των ελευθεριών  με το πρόσχημα μιας καλύτερης «εθνικής ασφάλειας» (Πατριωτικός Νόμος).

Πράγματι, ο πατριωτικός νόμος προοριζόταν για μια αρχική διάρκεια 4 ετών. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα μέτρα έχουν επεκταθεί και εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα.

Είκοσι χρόνια αργότερα, στη Γαλλία, η «πανδημία Covid-19» είναι σήμερα ένα πρόσχημα για μια εκτελεστική εξουσία που επίσης ποντάρει στον φόβο που συντηρούν τα μέσα ενημέρωσης, για να επιβάλει, με την βία, όλο και περισσότερα ελευθεροκτόνα μέτρα  φτάνοντας μέχρι την επιβολή ενός υγειονομικού διαβατηρίου που θα επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο ενός πληθυσμού που θεωρείται «απείθαρχος». Κανείς δεν ξέρει πραγματικά σήμερα για πόσο καιρό θα καθιερωθεί αυτό το διαβατήριο (στο Ισραήλ, αυτό το «πράσινο πάσο»  διήρκεσε τρεις μήνες πριν εγκαταλειφθεί) και πόσο μακριά θα πάνε τα μέτρα που στερούν στους πολίτες την ελευθερία.

Ο Dominique Delawarde επισημαίνει ότι η σπουδαιότητα  που αποδίδεται στην υπόθεση covid-19 δεν είναι προφανώς άσχετη με τη διαφθορά, τις συγκρούσεις συμφερόντων και την ανικανότητα που χαρακτηρίζουν την αυτοαποκαλούμενη «ελίτ» που κυβερνά ορισμένες χώρες και ορισμένους διεθνείς οργανισμούς και τα συνένοχα λόμπι ,που ελέγχουν το κοπάδι των συστημικών ΜΜΕ σε αυτές τις ίδιες χώρες. Ωστόσο, ως εμπειρογνώμων σημειώνει και μιαν καλή είδηση: «Σε ορισμένες χώρες εξακολουθούν να γνωρίζουν πώς να διατηρήσουν (ή να ανακτήσουν)  τη λογική, απομακρυνόμενες  αποφασιστικά από το κακό παράδειγμα που έθεσε η γαλλική διακυβέρνηση».

Το Ισραήλ το έπραξε την 1η Ιουνίου και το Ηνωμένο Βασίλειο ακολούθησε το παράδειγμά του στις 19 Ιουλίου.

Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν και οι 50 Πολιτείες της Ένωσης αντιτίθενται στην εισαγωγή ενός υγειονομικού διαβατηρίου. Έτσι, «μόνο η Πολιτεία της Νέας Υόρκης επιχείρησε την εφαρμογή του υγειονομικού πάσου σε εθελοντική βάση». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η πολιτεία έχει διακριθεί από μια καταστροφική διαχείριση της επιδημίας, τη διαχείριση που την τοποθετεί στο 2ο σκαλί της κλίμακας των Ηνωμένων Πολιτειών για το ποσοστό θνησιμότητας ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Ο στρατηγός Ντελαβάρντ,  εμπειρογνώμων  που ασχολείται με την ανάλυση των γεωπολιτικών γεγονότων για πολλά χρόνια χρησιμοποιώντας την εμπειρία του από τον τομέα εργασίας του στο γαλλικό στρατό, επικαλείται σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  και το Συμβούλιο της Ευρώπης, οι οποίοι, «έχουν εκφράσει ξεκάθαρα και σθεναρά την αντίθεσή τους σε όλα τα καταναγκαστικά μέτρα που αποσκοπούν στην επιβολή εμβολιασμού».

Καταγγέλλοντας την πολιτική στη Γαλλία και τον βομβαρδισμό των μέσων ενημέρωσης , σημειώνει ότι πολλοί εμβολιασμένοι «υπό κυβερνητικούς καταναγκασμούς» συμμετέχουν τώρα στους εμβολιο-σκεπτικιστές στις διαδηλώσεις κατά του διαβατηρίου εμβολιασμού και ότι «πιθανότατα θα κάνουν αυτά τα δυσανάλογα μέτρα να πληρωθούν εκλογικά, από εκείνους που θα ήθελαν να παρουσιαστούν ως «σωτήρες της πατρίδας», στην παρανοϊκή  επένδυσή τους στο «υγειονομικό διαβατήριο» -όπως συνέβη στο Ισραήλ για τον άτυχο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και το πράσινο πάσο του, στα τέλη Μαρτίου.

*Οι απόψεις του κειμένου εκφράζουν αυτονοήτως τον υπογράφοντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας