Με 3-1 ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό που αποδοκιμάστηκε

800
οφη

Ο ΟΦΗ έμεινε αλώβητος στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, φεύγοντας με σούπερ «διπλό» (3-1) απέναντι στους «πράσινους», τους οποίους αποδοκίμασαν οι οπαδοί τους.

Οι Κρήτες, που ξεκίνησαν με δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, μάζεψαν 4 βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη, όπως και ο Παναθηναϊκός στη Λαμία.

Οι Κρήτες «προειδοποίησαν» στο 7ο λεπτό, όταν ο Ναμπί έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη (τη βρήκε), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Μάνος.

Ο ικανός σκόρερ με δύο γκολ, στο 33ο και 49ο λεπτό, έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, ενώ στο 43΄ είχε ακυρωθεί γκολ του Γιαννούλη, ως επιθετικό φάουλ.

Στο 58΄ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 0-3 ύστερα από λάθος των Μπουζούκη – Νούνες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μακέντα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης, για σκληρό φάουλ στον Κοροβέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας