Με αφόρητες πιέσεις σέρνουν Κύπρο και Ελλάδα σε πενταμερή και διερευνητικές

304
Η Τουρκία ξεκαθάρισε τι θέλει
“Γιατί, σε μια αρνητική συγκυρία, σέρνουν την Κύπρο και την Ελλάδα σε άτυπη πενταμερή την πρώτη και σε διερευνητικές με την Τουρκία την δεύτερη”

Ο συντάκτης στον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου και συγγραφέας Κώστας Βενιζέλος, ανέλυσε γιατί κατά την γνώμη του, σε μια συγκυρία αρνητική και επικίνδυνη για τον Ελληνισμό, σύμμαχοι στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, σέρνουν την Κύπρο και την Ελλάδα σε άτυπη πενταμερή την πρώτη και σε διερευνητικές με την Τουρκία την δεύτερη, διευκολύνοντας έτσι την Τουρκία στις διεκδικήσεις αφενός για μια χαλαρή Ομοσπονδία στη Κύπρο υπό τον έλεγχο της, καταλύοντας την κρατική οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας . αφετέρου στο να ζητάει διευθετήσεις επί όλων των θεμάτων που θέτει έναντι της Ελλάδας.

Κατά τον Κ. Βενιζέλο , με ευθύνη και τμήματος της Κυπριακής και Ελληνικής πολιτικής εξουσίας, σε μια εξαιρετικά λάθος συγκυρία, υπό το καθεστώς αφόρητων πιέσεων, δεν πάς σε συνομιλίες και μάλιστα χωρίς όρους, με κίνδυνο να γίνει «δορυφόρος» της Τουρκίας η Κύπρος και τα «Φινλανδοποιηθεί» η Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας