Μετέτρεψαν την 17η Νοέμβρη σε Πρωταπριλιά: Ο Τσίπρας στην πορεία Πολυτεχνείου…

2758

Το παρών στη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με ανάρτησή στο Facebook του Πάνου Ρήγα, πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτή του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής μπλοκ του κόμματος.

Έτριβα τα μάτια μου με την “είδηση” και φυσικά δεν μπορώ και δεν θέλω να την πιστέψω, θεωρώντας ότι σίγουρα έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ χειρότερο από φάρσα.

Διότι μόνο ως φάρσα απίστευτης δημαγωγίας, θράσους, υποκρισίας και περιφρόνησης στους νεκρούς της εξέγερσης του Νοέμβρη μπορεί να εκληφθεί η παρουσία στην πορεία του Πολυτεχνείου ενός πολιτικού που έκανε τα πάντα ως πρωθυπουργός, για να ενταφιάσει τις αξίες και τα οράματα του Πολυτεχνείου, με τα οποία ανήλθε στην εξουσία για να τα υλοποιήσει, που αναβάθμισε την συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και την μετέτρεψε σε στρατιωτικό οικόπεδο των ΗΠΑ με την επέκταση και αναβάθμιση των Αμερικανικών και Νατοικών βάσεων, που συνέχισε την μνημονιακή γερμανοαμερικανοκρατία στην Ελλάδα, που σκύλευσε την λαϊκή κυριαρχία μετατρέποντας το περήφανο δημοψηφισματικό ΟΧΙ σε ΝΑΙ, που προσκύνησε την ολιγαρχία την οποία θα πολεμούσε, που επεξέτεινε την μνημονιακή λιτότητα, διεύρυνε τις ανισότητες και την επιδοματική κοινωνική εξαθλίωση, ενώ με τον αυταρχισμό των ΜΑΤ έπνιγε κάθε χρόνο τις πορείες του Πολυτεχνείου στα χημικά, στις προσαγωγές και τις συλλήψεις.

Όχι, λοιπόν, φάρσα μας κάνει ο Πάνος ο Ρήγας! Μπέρδεψε την 17η Νομέβρη με την Πρωταπριλιά. Γιατί διαφορετικά, αλίμονο σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να ανεχόμαστε να μας εξευτελίζουν και να τους χειροκροτάμε και από πάνω. Χίλιες φορές αλίμονο…

 

Γιώργος Αρτινός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας