Μετά τις θριαμβολογίες η τραγωδία: Εκτός λειτουργίας ο αριθμός ΔΕΔΔΗΕ για βλάβες

714
Μετά τις θριαμβολογίες η τραγωδία

Η πρώτη μεγάλη κακοκαιρία ήρθε να διαλύσει τον πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό αριθμό!

Όπως θα θυμάστε, ο ΔΕΔΔΗΕ, πριν από τρεις ημέρες, ανακοίνωσε θριαμβευτικά πως έθεσε σε λειτουργία έναν νέο τηλεφωνικό αριθμό (σημ. το: 8004004000), στον οποίον οι πολίτες θα μπορούν να καλούν δωρεάν προκειμένου να αναφέρουν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Ωστόσο, μετά τις θριαμβολογίες ήρθε η πραγματικότητα!

Η πρώτη μεγάλη κακοκαιρία ήρθε να διαλύσει τον πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό αριθμό και να αποδείξει για άλλη μια φορά τη γύμνια του οργανισμού, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αποτύχει σε στιγμές κρίσης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση του έκανε λόγο για «βλάβη στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών» και προέτρεψε τους πολίτες να καλούν στο 11500 –στο οποίο το τηλεφώνημα χρεώνεται- και στο 2111900500, όπου η αναμονή ξεπερνά τα 40 λεπτά.

Πρόκειται για 40 πολύ κρίσιμα λεπτά για τους πολίτες που δεν έχουν ρεύμα, αφού υποχρεώνονται να «αδειάζουν» την μπαταρία του κινητού τους, του μοναδικού μέσου επικοινωνίας που έχουν όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Οι πολίτες δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση, αν θα περάσουν αυτή την παγωμένη νύχτα –ή και άλλες- χωρίς θέρμανση .

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών το Μαρούσι, ο Χολαργός, ο Βύρωνας, το Θησείο, τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, η Νέα Φιλαδέλφεια το Νέο Ηράκλειο, η Ραφήνα, το Μάτι, ο Νέος Βουτζάς, η Νέα Μάκρη, ο Διόνυσος, η Κηφισιά, ο Μαραθώνας, το Γραμματικό, το Κάτω Σούλι και άλλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας