Μετάθεση για τους διοικητές των δύο ελλήνων στρατιωτικών

1611
μετάθεση

Φύλλο πορείας για άλλο πόστο παίρνουν ο διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Διδυμοτείχου» και ο διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι», στις οποίες υπηρετούν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.
Όπως γράφει το onalert.gr, ενώ τα γεγονότα στην Αδριανούπολη «έτρεχαν», αρκετοί ήταν εκείνοι που προεξοφλούσαν ότι οι εν εξελίξει κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών θα συμπαρέσυραν και τους δύο ανώτατους αξιωματικούς, τον υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα και τον Ταξίαρχο Ανδρέα Φλωράτο, που έως και χθες το απόγευμα ήταν επικεφαλής των δύο κρίσιμων σχηματισμών, οδηγώντας τους στην έξοδο από το στράτευμα. Αυτή η εκδοχή, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι δεν απηχούσε τις προθέσεις της στρατιωτικής ηγεσίας.

Έτσι, ο υποστράτηγος Μπονώρας θα μετακινηθεί από την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «Διδυμοτείχου» στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με πιθανότερη την αξιοποίησή του στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού. Από την άλλη, ο Ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος θα αφήσει τη διοίκηση της 3ης Mηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι» και θα αναλάβει τα ηνία της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας