Λιβύη-Μόνο η τουρκική σημαία υπήρχε στη συνάντηση με τον ΟΗΕ

460
Λιβύη-Μόνο η τουρκική σημαία υπήρχε στη συνάντηση με τον ΟΗΕ

«Η απουσία της λιβυκής σημαίας σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με τον διεθνή οργανισμό στην πρωτεύουσα της Λιβύης είναι απαράδεκτη καθώς υποτιμάται το εθνικό σύμβολο και τονίζεται αυτό μιας ξένης χώρας».

Ως επιβεβαίωση της τουρκικής κατοχής της δυτικής Λιβύης ερμηνεύεται η τουρκική σημαία και η απουσία της λιβυκής στη συνάντηση της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως των Ηνωμένων Εθνών, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Τρίπολη με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, σημειώνει η λιβυκή ιστοσελίδα Libyan al Hadath.

«Είναι απαράδεκτη»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο και ο απεσταλμένος του ΟΗΕ Γιαν Κούμπις συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Σεντάτ Ουνάλ, στην Τρίπολη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσουν τις απόψεις σχετικά με τις εκλογές και την πολιτική διαδικασία στη Λιβύη.

Η al Hadath τονίζει ότι η απουσία της λιβυκής σημαίας σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με τον διεθνή οργανισμό στην πρωτεύουσα της Λιβύης είναι απαράδεκτη καθώς υποτιμάται το εθνικό σύμβολο και τονίζεται αυτό μιας ξένης χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας