Λαφαζάνης-Εργ/νοι: ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ, αποκατάσταση των συμβασιούχων

1885
λαφαζάνης

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε στην Θεσσαλονίκη αποτελούμενη από τους Παν. Λαφαζάνη, Χρ. Σουλτανίδου, Δέσπ. Χαραλαμπίδου, Τ. Κανταρά, Κων. Ναθαναηλίδου, Π. Γκότση και Μυρσ. Αθανασιάδου συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΛΑ.Ε Θεσσαλονίκης με το προεδρείο του σωματείου εργαζομένων στην ΕΥΑΘ και είχαν μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την προοπτική της ΕΥΑΘ.
Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική του ξεπουλήματος της ΕΥΑΘ και τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα αγωνιστεί μέχρι τέλους και με όλα τα δυνατά μέσα και τις δυνάμεις της για να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση του νερού στην Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί εθνικό έγκλημα.
Ο Παν. Λαφαζάνης κατήγγειλε ότι πέρα από τη γαλλική Suez η κυβέρνηση διερευνά και την συμμετοχή ισραηλινών εταιρειών στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ.
Στη συνέχεια η ίδια αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας συναντήθηκε με το σωματείο συμβασιούχων της ΕΥΑΘ και ο Παν. Λαφαζάνης τους διαβεβαίωσε ότι η Λαϊκή Ενότητα υποστηρίζει την μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου και είναι ριζικά αντίθετη στην απόλυσή τους, μετά από πολλά συνεχή χρόνια εργασίας και την κάλυψη πάγιων και σταθερών αναγκών της επιχείρησης.
Η ΛΑ.Ε τόνισε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα για την εργασιακή αποκατάστασή τους.
λσφαζάνης
FB_IMG_1505296527113

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας