Λαφαζάνης: Αντίσταση στην νέα «κανονικότητα» της αποικιοποίησης, φτωχοποίησης και εξαχρείωσης

821
κόρμπιν

 

Ο Παν. Λαφαζάνης μετά από μια πολύ πετυχημένη περιοδεία του σε Κερατσίνι και Νίκαια στον Πειραιά, όπου συνάντησε θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Ποτέ οι εκλογές μέχρι σήμερα δεν ήταν σε τέτοια έκταση και βάθος εκλογές χρήματος και ευτελούς παροχολογίας και υποσχεσιολογίας. Εκλογές πελατειακών σχέσεων και διαπλοκής. Εκλογές αναμέτρησης των  κομματικών στρατών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και ημέτερων επιχειρηματικών δικτύων για την άλωση του κράτους και των πλούσιων λαφύρων του. Αντί η μνημονιακή περιπέτεια, που συνεχίζει να βιώνει με τον πλέον καταστροφικό τρόπο η χώρα, να έχει συνετίσει και να έχει διδάξει, έχει δυστυχώς αποχαλινώσει το κατεστημένο πολιτικό σύστημα με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει χωθεί μέχρι το λαιμό στον βούρκο της φαυλότητας και της διαπλοκής και τη ΝΔ, ως πρώτη διδάξασα, να ακολουθεί κατά πόδας στο δρόμο του εκμαυλισμού και της εξαχρείωσης.

Οι πολίτες την Κυριακή έχουν καθήκον, πρώτα απ’ όλα στις γενιές που έρχονται, να γυρίσουν την πλάτη στην νέα μνημονιακή κανονικότητα της παρακμής, της απόλυτης μιζέριας και φτωχοποίησης, της αποικιοποίησης της χώρας, της ηθικής κατάπτωσης και της διάλυσης, που με όχημα τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και στυλοβάτη τη ΝΔ πάει να επιβληθεί ως στρατηγική προοπτική για την χώρα.

Αυτή η κανονικότητα μιας χώρας μαριονέτας, προτεκτοράτου και γενικευμένης λαφυραγώγησης οδηγεί μοιραία στον αφανισμό της μέσα από την απώλεια κάθε αξιοπρέπειας στην πολιτική ζωή και κλονισμού των αξιών στην κοινωνία μας.

Αυτήν τη ώρα η ψήφος στην Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) στις ευρωεκλογές δεν είναι απλώς μια αριστερή ψήφος διαμαρτυρίας και καταγγελίας αλλά κάτι πολύ παραπάνω.

Είναι μια ψήφος  μήνυμα που δίνει χώρο στην αντίσταση και στην ελπίδα και αφήνει ανοικτά τα παράθυρα στην ανάταξη του τόπου και της κοινωνίας και στο μέγα όραμα και αίτημα μιας νέας εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας