Η κυβέρνηση, σε τροχιά αντιρώσικης πολιτικής, θάβει τα εθνικά συμφέροντα

2185
κυβέρνηση

Την ώρα που αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με τους Παν. Λαφαζάνη και Κ. Ήσυχο βρίσκονταν στην Κριμαία, συμμετέχοντας σε ένα Διεθνές Συνέδριο για να σταματήσει ο αποκλεισμός της τελευταίας από την Δύση, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, την ίδια ώρα, σε μια επίδειξη ψυχροπολεμικής αντιρώσικης πολιτικής, ο Ν. Κοτζιάς αποφάσισε, σε συνεννόηση με τους Κουρουμπλή και Κατρούγκαλο, που επρόκειτο να μεταβούν στην Μόσχα, να αναβληθεί επ’ αόριστον η προγραμματισμένη διυπουργική συνάντηση ΕλλάδαςΡωσίας, διότι στη Ρώσική αντιπροσωπεία, άκουσον-άκουσον, θα συμμετείχαν και βουλευτές από την Κριμαία!
Δυστυχώς, η Ελλάδα, υπερασπίζοντας και τις ΗΠΑ, όχι μόνο συνεχίζει αλλά και κλιμακώνει τον ψυχρό πόλεμο σε βάρος της Ρωσίας, θάβοντας κυριολεκτικά τα εθνικά μας συμφέροντα και βοηθώντας στην ενίσχυση της Τουρκίας, σπρώχνοντας στην αγκαλιά της τελευταίας μια μεγάλη δύναμη, καθοριστική για την περιοχή μας, όπως η Ρωσία.
Ακόμα και η Καθημερινή της Κυριακής (12/11) έφθασε στο σημείο να καταχωρήσει ρεπορτάζ του Βασίλη Νέδου με τον χαρακτηριστικό τίτλο ‘‘Στο ναδίρ οι σχέσεις Αθήνας- Μόσχας”.

Η Ελλάδα ”θάβει” τον Turkish Stream

Ένα άλλο πεδίο όπου η Ελλάδα, ενάντια στα εθνικά και οικονομικά της συμφέροντα, ακολουθεί μια πολιτική σε βάρος ζωτικότατων Ρώσικων συμφερόντων, αφορά τον αγωγό Turkish Stream, με ρώσικο φυσικό αέριο, τον οποίο η κυβέρνηση Τσίπρα και η μνημονιακή πολιτική τάξη δεν επιτρέπει να διέλθει από το ελληνικό έδαφος με προορισμό την Ιταλία και την Κεντρική Ευρώπη, όπως άλλωστε προέβλεπε και η διακρατική συμφωνία ΛαφαζάνηNovak, που υπεγράφη στην Πετρούπολη.
Την ίδια ώρα, όμως, η νεοψυχροπολενική Ελλάδα των ΤσίπραΚαμμένου άνοιξε το δρόμο, μέσω του σκανδάλου του χαριστικού ιδιωτικού πλωτού σταθμού εγκατάστασης υγροποιημένου αερίου έξω από την Αλεξανδρούπολη, ώστε αμερικάνικο σχιστολιθικό φυσικό αέριο να μεταφερθεί, θέτοντας σε οικολογικό κίνδυνο και τη θαλάσσια περιοχή, μέρω του ΤΑΡ προς την Κεντρική Ευρώπη

Η Ελλάδα ενισχύει την Τουρκία

Είναι πρωτοφανές αλλά η Ελλάδα, προσδεδεμένη δορυφορικά στις ΗΠΑ, την ώρα που οι τελευταίες χάνουν έδαφος ιδιαίτερα στην περιοχή μας, κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την Τουρκία και να σπρώξει την Ρωσία σε στενότερες σχέσεις μαζί της, βλέπε S-400, πυρηνική ενέργεια, εμπόριο, τουρισμός και κυρίως πολιτική συνεννόηση.
Ένα τόσο προκλητικά εθελόδουλο, αν όχι και ανοικτά προδοτικό ρόλο, δεν έχει παίξει ποτέ πολιτική ηγεσία στην πλάτη μιας ρημαγμένης χώρας, που συνεχίζει να βουλιάζει.
Βλέπετε, όμως, ο νεοραγιαδισμός δεν αφορά μόνο τους από πάνω, οι οποίοι έχουν και την κύρια ευθύνη, αλλά και κάποιους από τους από κάτω, οι οποίοι, παρ’ όλα όσα έχουν δει και συμβεί,  σπεύδουν για πολλοστή φορά στις κάλπες του νέου, ακόμα χειρότερου, ΠΑΣΟΚ, να επιβραβεύσουν τους δημίους και καταστροφείς μας.

Τ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας