Κλίμα ευρώπληκτου Μακαρθισμού στη Βουλή: Κόψανε υποψήφιο γιατί στηρίζει τη δραχμή

6401
μακαρθισμού

Ο Μακαρθισμός και το μετεμφυλιακό κλίμα διώξεων των φρονημάτων έχει αναβιώσει στις μέρες μας με ένα εξίσου απωθητικό και μισαλλόδοξο τρόπο.
Ο καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Διονύσης Χιόνης κόπηκε από την αρμόδια επιτροπή της πιο αντιδημοκρατικής, συντηρητικής και καθεστωτικής Βουλής στα χρονικά της χώρας, από την Επιτροπή Προϋπολογισμού στην οποία είχε βάλει υποψηφιότητα, όχι για την επιστημονική του ανεπάρκεια, για την οποία και εκρίνετο αλλά γιατί είναι υποστηρικτής του εθνικού νομίσματος, γιατί είναι, δηλαδή, “δραχμιστής” όπως τον κατηγόρησαν.
Μάλιστα ο αθλιέστατος βουλευτής του εξίσου αθλιέστατου Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, έφτασε σε τέτοιο σημείο φανατισμού και μισαλλοδοξίας, ώστε να εκστομίσει ανοικτά και χωρίς ντροπή εντός της Βουλής ότι “δεν μπορεί να είναι στον κατάλογο και ένας καθηγητής που είναι καταμπινάτος δραχμιστής“.
Το τραγικό για το κατάντημα της Βουλής είναι ότι ουδείς αντέδρασε στα ελεεινά τείχη διακρίσεων και επιστροφής στην εποχή των πιστοποιητικών φρονημάτων, που μας επανέφερε ο ανεκδιήγητος Αμυράς.
Μάλιστα, ο νέος συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, Γραφείο που αποτελεί άλλο ένα συστημικό κακέκτυπο που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι για να παίξει κομματικά παιχνίδια και να κάνει άμεση ή έμμεση πλύση εγκεφάλου, ο Κουτεντάκης, λοιπόν, αντί να καταγγείλει την λογική διακρίσεων γνώμης, που ευθέως διακήρυξε ο Αμυράς και εμμέσως όλες οι πτέρυγες της Βουλής, την επικρότησε απολογούμενος ότι ακριβώς για τις απόψεις του ο Δ. Χιόνης βρίσκεται στην τελευταία 10η θέση της λίστας των υποψηφίων, η οποία λίστα αντιπροσωπεύει σειρά προτίμησης!
Είναι προφανές ότι έπρεπε να ζητηθεί αμέσως η παραίτηση του Γ. Αμυρά από την βουλευτική ιδιότητα, διότι προσβάλει βάναυσα το Σύνταγμα και την όποια δημοκρατία έχει απομείνει στον τόπο, αν εκδιωχθεί πάραυτα ο Φρ. Κουτεντάκης και ο ελληνικός λαός να πέταγε στον κάλαθο των αχρήστων κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που στηρίζουν και ανέχονται τέτοιες θρασύτατες και ιταμές ευρώπληκτες ρατσιστικές λογικές.
Ώσπου να γίνουν όλα τούτα, η χώρα δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας