Κινητοποίηση των σχολικών καθαριστριών στο Λουτράκι

1613
κινητοποίηση
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Λουτρακίου αύριο, Τρίτη 3 Απριλίου, στις 9 π.μ. πραγματοποιεί η Επιτροπή Αγώνα Σχολικών Καθαριστριών του δήμου, διεκδικώντας την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης του αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλιά.
Η ανακοίνωση της Επιτροπή Αγώνα:
Οι σχολικές καθαρίστριες του δήμου Λουτρακίου για μια ακόμη φορά ενημερωθήκαμε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ότι θα πληρωθούμε τα δεδουλευμένα του Γενάρη και του Φλεβάρη που δε μας έχουν καταβληθεί στις 13/4.
Παρά τις λαμπερές υποσχέσεις της κυβέρνησης για ομαλότητα στον εργασιακό καθεστώς των σχολικών καθαριστριών, εμείς οι εργαζόμενες στην καθαριότητα αντιμετωπίζουμε καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες και εμπόδια. Η απληρωσιά και η ανασφάλεια είναι η καθημερινότητά μας.
Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα και του Μαρτίου, να μας καταβληθούν πριν το Πάσχα.
Μέχρι τότε θα παρευρισκόμαστε στην εργασία μας, αλλά δε θα ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντά μας.
Παράλληλα όμως θα αγωνιστούμε για τη μόνη ρεαλιστική λύση στο εργασιακό μας ζήτημα αλλά και στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων, που είναι η άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία με 8ωρη απασχόληση και η κάλυψη των κενών που υπάρχουν με νέες προσλήψεις.
Καλούμε σε συμπαράσταση σωματεία, φορείς, συλλόγους γονέων στο δίκαιο αγώνα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας