Κινητοποίηση για να αποτραπεί έξωση από μαγαζί στη Νίκαια

1402
έξωση

Από τις 8 το πρωί σήμερα Δευτέρα (25/2) βρέθηκαν στη Νίκαια Πειραιά έξω από μικρό μαγαζί επισκευής ηλεκτρικών ειδών, επί της οδού Φιλαδελφείας 18, αγωνιστές του Δημοτικού σχήματος “Κόντρα στο ρεύμα”, της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Στόχος της αγωνιστικής τους παρουσίας ήταν η αποτροπή της προγραμματισμένης για σήμερα έξωσης του μαγαζάτορα ιδιοκτήτη του μαγαζιού, το οποίο με παράνομο τρόπο έχει εκπλειστηριαστεί για 30.000 ευρώ (!).

Μέχρι στιγμής ο συγκεντρωμένος αλληλέγγυος κόσμος έχει αποτρέψει τους υπαλλήλους της έξωσης να έρθουν για να την πραγματοποιήσουν, ενώ οι συγκεντρωμένοι και ο ιδιοκτήτης είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν την υλοποίηση των διαδικασιών έξωσης, όπως είχαν εμποδίσει, άλλωστε, μαζί με όλη τη γειτονία και την έξωση του ίδιου ιδιοκτήτη από το εκπλειστηριασμένο σπίτι του.

Οι πλειστηριασμοί και πολύ περισσότερο οι εξώσεις δεν θα περάσουν.

Στην κινητοποίηση διακρίναμε ανάμεσα στους αγωνιστές και τα στελέχη του “Κόντρα στο Ρεύμα” και της ΛΑ.Ε τον Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και τον Κώστα Παπαδόπουλο επικεφαλής του “Κόντρα στο Ρεύμα” και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη.

Αυτή την ώρα πληροφορούμεθα ότι έχουν πάει στο μαγαζί για να προχωρήσουν στην έξωση οι κλητήρες μαζί με αστυνομικούς και οι οποίοι συναντούν την σφοδρή αντίσταση του ιδιοκτήτη και των αγωνιστών που βρίσκονται έξω από το μαγαζί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας