Κατεχόμενα-Και τρίτο ροζ-βίντεο με στέλεχος του Τατάρ-Η πρώτη αντίδρασή του τελευταίου

408
Και τρίτο ροζ-βίντεο με στέλεχος του Τατάρ

Στο νέο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Γκιουρχάν Γκίριτλι, στέλεχος του κόμματος Εθνικής Ενότητας του Ερσίν Τατάρ και «Διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αμμοχώστου».

Νέο βίντεο ερωτικού περιεχομένου διέρρευσε στα κατεχόμενα, ενώ για τη χιονοστιβάδα των ροζ αποκαλύψεων πήρε για πρώτη φορά θέση ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Το έχει στην κατοχή του

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γκιουρχάν Γκίριτλι, στέλεχος του κόμματος Εθνικής Ενότητας του Ερσίν Τατάρ και «Διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αμμοχώστου».

Το politis.com.cy, που μεταδίδει την είδηση, αναφέρει ότι αν και έχει στην κατοχή του το εν λόγω βίντεο, επιλέγει να μην το δημοσιεύσει.


Ο Γκιουρχάν Γκίριτλι

Τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύφθηκαν άλλα δύο βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν αντίστοιχα ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ και ο Τοζούν Τουλαλί, ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντενκτάς.

Τρεις συλλήψεις

Σύμφωνα με το philenews, η λεγόμενη αστυνομία στα κατεχόμενα συνέλαβε τρία άτομα σε σχέση με το ροζ βίντεο του Ερσάν Σανέρ.

Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στα τρία πρόσωπα περιλαμβάνεται η κοπέλα που συμμετείχε στο βίντεο και δύο άνδρες.

Οι συλλήψεις και η διερεύνηση της υπόθεσης έγιναν κατόπιν παραπόνου που υπέβαλε ο ίδιος ο Σανέρ.

Στο μεταξύ, το πρώτο σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν με τα ροζ βίντεο έκανε ο Ερσίν Τατάρ σε τουρκικό κανάλι, αναφέρει το sigmalive.

Αντίδραση Τατάρ

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του Oda tv, στον οποίο έδωσε συνέντευξη, ο τουρκοκύπριος ηγέτης απάντησε: «Λυπάμαι πολύ. Ολα θα βρουν τον δρόμο τους».

Ο κ. Τατάρ βρισκόταν στην Αγκυρα για να συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας