Καταδικάζουμε ακραίες νεοφιλελεύθερες και προσβλητικές για τους πολίτες δηλώσεις του κ.Νίκα

1446
πεσυπ

Η ακραίες νεοφιλελεύθερες αλλά και προσβλητικές για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα για τους αγρότες δηλώσεις του κ. Νίκα επιβεβαιώνουν αυτό που έχουμε τονίσει ότι οι κ. Τατούλης και Νίκας διαγκωνίζονται ποιος θα εκπροσωπήσει περισσότερο επάξια τη νεοφιλελεύθερη πολιτική και το συντηρητικό χώρο, μια πολιτική που αγκαλιάζουν όμως με το δικό τους τρόπο και οι κ. Δέδες και Μπουντρούκας. Βέβαια ο κ. Νίκας με τις προχθεσινές δηλώσεις του επεδίωξε να γίνει ο σημαιοφόρος του νεοφιλελευθερισμού και γι’ αυτό υποστηρίζει με φανατισμό τις θέσεις του αρχηγού του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θέλει οι εργαζόμενοι να εργάζονται επτά ημέρες την εβδομάδα και αν είναι δυνατόν και να μην αμείβονται.

Οι πολίτες τους οποίους υποτιμά με αυτές τις ακραίες νεοφιλελεύθερες προσβλητικές αλλά και ρατσιστικές απόψεις του πρέπει με την ψήφο τους να απαντήσουν την Κυριακή αν θα στηρίξουν την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου η οποία αγωνίζεται για μια άλλη Πελοπόννησο, Πελοπόννησο της δημοκρατίας, της συλλογικής λήψης των αποφάσεων, της διαφάνειας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης ή τους διαχειριστές της ίδιας (με κάποιες παραλλαγές βέβαια) νεοφιλελεύθερης πολιτικής στον τόπο μας. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τατούλης αμέσως μετά την επιβολή των μνημονίων στη χώρα μας ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για τη μετατροπή της Πελοποννήσου σε ειδική οικονομική ζώνη με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα.

Οι πολίτες δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν από τις ψεύτικες αντιπαραθέσεις των κ. Νίκα, Τατούλη, Δέδε και Μπουντρούκα οι οποίοι υπηρέτησαν και υπηρετούν για πολλά χρόνια νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν και τον τόπο και την χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση. Πρέπει να στηρίξουν και να ενισχύσουν την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου που επιδιώκει την ανατροπή των σημερινών νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών και στην Περιφέρεια και στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας