Κίνδυνο «λουκέτου» το νοσοκομείο Δράμας λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού

699
Κίνδυνος «λουκέτου» το νοσοκομείο

Συναγερμός λόγω υποστελέχωσης

Αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο της Δράμας, καθώς λόγω των υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για “λουκέτο” λόγω υποστελέχωσης.

Το νοσοκομείο, όπως λένε, είναι υποστελεχωμένο και με τις αναστολές εργασίας υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να κλείσει έστω και προσωρινά, ενώ τονίζουν πως αυτή τη στιγμή η λειτουργία του κρίνεται από οριακή έως επισφαλής.

Επίσης, δίνουν στοιχεία από το προσωπικό που εργάζεται στις κλινικές και ζητούν από τους αρμοδίους άμεσες παρεμβάσεις.

Στο «κόκκινο»

Αναλυτικά όσα αποφάσισε ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας κατά τη Γενική Συνέλευση:

«Είναι γνωστό σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στην τοπική κοινωνία της Περιφέρειας Δράμας από την έναρξη της πανδημίας ότι το Γ.Ν. Δράμας είναι ένα τραγικά υποστελεχωμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, που βιώνει την τελευταία δεκαετία μια σταδιακή αλλά συνεχιζόμενη υποβάθμιση της λειτουργίας του. Εμείς, ως σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών εδώ και 1,5 χρόνο και με αφορμή την πανδημία, κάναμε με κάθε τρόπο γνωστό το πρόβλημα και ζητήσαμε επανειλημμένα τη στήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου με μόνιμους γιατρούς και λοιπό προσωπικό».

Τίποτα από όσα ζήτησαν δεν έγινε και έτσι με την τελευταία ανακοίνωσή τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας παρέμβαση από το υπουργείο για να σωθεί το νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας