Κάλεσμα διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στην Νατοϊκή Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

1288

Ενώ στην Βουλή θα συζητείται η επίπλαστη και παγιδευτική πρόταση μομφής της ΝΔ προς την κυβέρνηση, διοργανώνεται την Παρασκευή (15/6) έξω από την Βουλή, στις 6μ.μ. και συγκεκριμένα στην Όθωνος και Αμαλίας, εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απαράδεκτη Νατοϊκή συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.

Η συμφωνία αυτή, σύμφωνα με κύκλους της «Επιτροπής για την υπεράσπιση της Μακεδονίας και την μη αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική», η οποία καλεί στην εκδήλωση, εξυπηρετεί κυρίως τις προσπάθειες της ιμπεριαλιστικής Δύσης για την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της περιοχής, για τον περαιτέρω Νατοϊκό έλεγχο της, για την μετατροπή των Σκοπίων σε αμερικανονατοϊκό οικόπεδο και τους ιμπεριαλιστικούς πολιτικο-στρατιωτικούς σχεδιασμούς ανάσχεσης της Ρωσίας, επεμβάσεων και πολέμων στην Μ. Ανατολή.

Οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι αυτή η συμφωνία κάθε άλλο παρά υπηρετεί την ειρήνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή, ενώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας, στον βαθμό που ιμπεριαλιστικά κέντρα, για παράδειγμα, θέλουν να ευνοήσουν τον τουρκικό επεκτατισμό και ανάλογες συμμαχίες του στην περιοχή.

Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ θα πρέπει να αποτραπεί και να ακυρωθεί.

Τα Βαλκάνια δεν χρειάζονται περισσότερο ΝΑΤΟ και μεγαλύτερη εξάρτηση και κηδεμονία αλλά περισσότερη συνεργασία, φιλία και συνανάπτυξη από ανεξάρτητες, κυρίαρχες, δημοκρατικές και φιλειρηνικές χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας