Ιντλίμπ: Ρωσικά drones καθοδηγούν τον Συριακό στρατό στις μάχες εναντίον τζιχαντιστών!

1289
ιντλίμπ

Η Ρωσική Αεροπορία σφυροκοπά θέσεις τζιχαντιστών στην Ινλτίμπ, προστατεύοντας και καθοδηγώντας τις χερσαίες δυνάμεις του συριακού στρατού στην αντεπίθεση εναντίον  τρομοκρατών , οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν μεταφέρει σημαντικές  ενισχύσεις στις πρώτες γραμμές του μετώπου στον τρομοκρατικό θύλακα και έχουν προβεί σε μπαράζ επιθέσεων με εκτόξευση πυραύλων και βολές πυροβολικού εναντίον του άμαχου πληθυσμού, όπως και θέσεων του στρατού της χώρας,  .

Καθοδηγούμενος από αναγνωριστικές πτήσεις ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, drones, χθες, Πέμπτη, o  συριακός στρατός διείσδυσε σε στρατιωτικά προπύργια των τρομοκρατών στην Ιντλίμπ,  οι οποίοι υποστηρίζονται από την Τουρκία, στις περιοχές Jabal Al-Zawiya και Al-Ghaab Plain.

Τις προηγούμενες μέρες, επίσης, με τη συνδρομή της ρωσικής αεροπορίας, ο συριακός στρατός εισέβαλλε, καταφέροντας σημαντικά πλήγματα στις  θέσεις τζιχαντιστών, μεγάλης στρατηγικής βαρύτητας, στις περιοχές Al-Bara και Afis.

Ενώ από το Ρωσικό ΥΠΕΞ δεν υπάρχει ανακοίνωση όσο αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μιας μεγάλης, συντονισμένης επίθεσης στην Ιντλίμπ, ανώνυμες στρατιωτικές πηγές της Δαμασκού αποκάλυψαν σε ΜΜΕ της Μέσης Ανατολής ότι Σύριοι Αξιωματούχοι, της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, σε διαβουλεύσεις με τους Ρώσους ομολόγους τους δρομολογούν μια νέα στρατιωτική επιχείρηση , διευρυμένης κλίμακας, στον τελευταίο θύλακα τρομοκρατών, στην Ιντλίμπ, όπως στις αρχές του χρόνου όπου αρκετές περιοχές απελευθερώθηκαν από τους τρομοκράτες.

Ταυτόχρονα, στο Αλέπο, οι δυνάμεις τζιχαντιστών των Harakat Ahrar Al-Sham και Liwaa Al-Hamza, μισθοφόροι της Τουρκίας, συγκρούστηκαν μεταξύ τους (!) σε περιοχές της Αφρίν όπου βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή από το 2018.

Με την πλήρη κάλυψη του τουρκικού στρατού κατοχής, οι παραστρατιωτικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει βάσεις και σημεία ελέγχου στην Αφρίν και οι μεταξύ τους διαπληκτισμοί, αφορούν τα μερίδια στη λεηλασία περιουσιών του τοπικού πληθυσμού.

Και ενώ η Δύση τιμωρεί με αυστηρές κυρώσεις την νόμιμη κυβέρνησή του και τον συριακό λαό…

Ενώ οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις λεηλατούν τα κοιτάσματα, για λογαριασμό μεγάλων αμερικανικών εταιριών, στις πλούσιες σε κοιτάσματα πετρελαιοφόρες περιοχές και ενώ ο τουρκικός στρατός έχει καταλάβει συριακά εδάφη διαπράττοντας φριχτά εγκλήματα εναντίον του συριακού λαού…

Η Ρωσία, στο πλευρό του Σύριου προέδρου και του λαού του, μάχεται για την ανάκτηση όλων των εδαφών υπό δυτική-τουρκική κατοχή….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας