Θριάσιο: Πέθανε 48χρονη με εγκεφαλική αιμορραγία-Συγγενείς θεωρούν αιτία πρόσφατο εμβολιασμό της

4811
Θριάσιο: Πέθανε 48χρονη

Καταγγελίες πως απέκρυψαν το περιστατικό!

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες το πρωί η 48χρονη γυναίκα από την Καλαμάτα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου, ένας θρόμβος που προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου, σύμφωνα με τους συγγενείς της. 

Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι η γυναίκα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, την πρώτη δόση στις 17 Ιουλίου, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και μετά από ημέρες εμφάνισε υψηλή πίεση. Οι ενδελεχείς εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έδειξαν τελικά ότι δεν πέρασε έμφραγμα, αλλά το πρόβλημα οφειλόταν σε κλείσιμο – άνοιγμα αγγείου, που θεωρείται παρενέργεια του εμβολίου.

Αργότερα, όμως, μούδιασε το χέρι της και οι εξετάσεις στον εγκέφαλο έδειξαν κάποια ασπράδια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί από το Κέντρο Υγεία στο Θριάσιο. Οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, έκαναν λόγο για παρενέργεια του εμβολίου – στα λόγια, όμως, όχι εγγράφως – και αρχικά δεν ανησυχούσαν.

Ωστόσο, η γυναίκα παρουσίασε θρόμβο στον εγκέφαλο, στην κεντρική αρτηρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα για να απομακρυνθεί ο θρόμβος. Από την επέμβαση προκλήθηκε αιμορραγία, χρειάστηκε νέο χειρουργείο στο Θριάσιο και η 48χρονη γυναίκα για μέρες έδινε κρίσιμη μάχη για τη ζωή της, την οποία όμως έχασε χθες το πρωί.

Ωστόσο, έπεσε μια άλλη «βόμβα», καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως το νοσοκομείο απέκρυψε το περιστατικό.

«Δεν υπάρχει περιστατικό θρόμβωσης 48χρονης μετά από εμβόλιο», είχε αναφέρει συγκεκριμένα το νοσοκομείο Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες, αρνούμενο δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νοσηλεία μιας γυναίκας σε σοβαρή κατάσταση, η οποία φέρεται να διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, η νοσηλευτική μονάδα του νοσοκομείου είχε ανακοινώσει για το θέμα αυτό:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και αναρτήσεις σε site, ενημερώνουμε ότι, δεν έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας περιστατικό γυναίκας ηλικίας 48 ετών που μετά από εμβόλιο να διαγνώστηκε με θρόμβωση και να διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας».

Παρόλα αυτά όπως είδαμε τελικά οι συγγενείς της γυναίκας διέψευσαν το νοσοκομείο. Και εδώ γεννάται το ερώτημα. Γιατί απέκρυψαν το περιστατικό;

Ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με ανακοίνωσή της παράταξής του, κάνει μία σοβαρή καταγγελία, επισημαίνοντας: «Ποιος έδωσε την εντολή να αποκρύψει η Διοίκηση του Νοσοκομείου την νοσηλεία της 48χρονης; Γιατί είπαν ψέματα; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Όλα αυτά βέβαια είναι ελάχιστα μπροστά στην απολύτως ψευδή επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου σχετικά με τη νοσηλεία 48χρονης, η οποία δυστυχώς υπέκυψε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Ποιος έδωσε την εντολή να αποκρύψει η Διοίκηση του Νοσοκομείου τη νοσηλεία της 48χρονης; Γιατί είπαν ψέματα; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Με την ανεύθυνη και επικίνδυνη αυτή στάση της Διοίκησης δημιουργήθηκαν υποψίες, οι οποίες ενισχύουν το κίνημα των συνωμοσιολόγων- αντιεμβολιαστών.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… το Νοσοκομείο παράλληλα λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας