Θεσσαλονίκη (Βίντεο)-Ασθενείς με πνευμονία και πυρετό μεταφέρονται στη βροχή

431
Θεσσαλονίκη (Βίντεο)-Ασθενείς

Βίντεο-ντοκουμέντο. Τραγική η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, όπου ασθενείς ζουν ένα αδικαιολόγητο δράμα.

Τριτοκοσμικές εικόνες έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, όπου, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο ντοκουμέντο, ασθενείς με Covid-19, καθώς και με πνευμονία και πυρετό λόγω της νόσου, μεταφέρονται με φιάλες οξυγόνου μες στη βροχή.

Όπως φαίνεται στο νέο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ)», Μιχάλη Γιαννάκο, οι τραυματιοφορείς παραλαμβάνουν ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία και τους μεταφέρουν μες στη βροχή διανύοντας μια μεγάλη απόσταση, προκειμένου οι βαριά άρρωστοι αυτοί συνάνθρωποί μας να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του πως, «δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορoνοϊό».

«Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι ασθενείς με κορoνοϊό, με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση από τους τραυματιοφορείς», περιγράφει ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει επίσης ότι «τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκα μετά από καταγγελίες τον Διοικητή του Νοσοκομείου του ζήτησα να βρει λύση για αυτή τη κατάσταση αλλά τίποτα».

«Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δείτε ασθενείς με κορoνοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή», καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Δείτε το:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας