Η ΛΑ.Ε στηρίζει τα συλλαλητήρια ΑμεΑ (1-3/12) για ζωή με αξιοπρέπεια

951
συλλαλητήρια

Η ΛΑ.Ε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ΑμεΑ, στις 3 Δεκεμβρίου, και τα 3 συλλαλητήρια που διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ, επισημαίνει ότι 8 χρόνια συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχουν οδηγήσει, αφ’ ενός στην αποσάθρωση των υπηρεσιών υγείας και σε δυσθεώρητες περικοπές στην χρηματοδότηση δομών ημερήσιας και κλειστής φροντίδας, αφ’ ετέρου τα ΑμεΑ στην εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους βιώνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά από τις ασκούμενες αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες τους στερούν κεκτημένα δικαιώματα που αποκτήθηκαν με τους αγώνες του αναπηρικού κινήματος.

Η ΛΑ.Ε στηρίζει τους αγώνες των ΑμεΑ και των οικογενειών τους και παλεύει δίπλα στο αναπηρικό κίνημα για τα δίκαια αιτήματά του.

Τιμούμε την 3η Δεκέμβρη, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, με τη στήριξη και συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια των ΑμεΑ και στους αγώνες τους για να μην οδηγηθούν σε κοινωνική γενοκτονία από τους δανειστές και τις πολιτικές δυνάμεις, που εφαρμόζουν, ψηφίζουν ή στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης του λαού και ταπείνωσης της χώρας.

Η ΛΑ.Ε καλεί τα ΑμεΑ, τις οικογένειές τους και τους χρόνια πάσχοντες, τιμώντας τις καλλίτερες αγωνιστικές παραδώσεις τους, να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στα παν-αναπηρικά συλλαλητήρια, που διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ στις 1/12/2018, στις 11π.μ, στο Ηράκλειο Κρήτης (πλατεία Ελευθερίας), στις 2/12/2018, στις 11 π.μ, στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους) και στις 3/12/2018, στις 11 π.μ, στην Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος). Τους καλούμε επίσης να συνεχίσουν τους αγώνες τους ενάντια στη συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας σε βάρος της υγείας και της ίδιας της ζωής τους, για μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας