Ευρωπαϊκοί αγώνες: Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση στον στίβο λόγω… εισιτηρίων

590
στίβος
Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στα αγωνίσματα του στίβου στους αγώνες του Μινσκ (23-28 Ιουνίου) καθώς δεν μπόρεσε να βρει αεροπορικά εισιτήρια

Δεν είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες της χρονιάς, αλλά σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε ότι δεν θα υπάρξει ελληνική ομάδα στα αγωνίσματα του στίβου στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες (23-28 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας) προκαλεί τεράστιο πλήγμα στο πρεστίζ του ΣΕΓΑΣ.

Η ελληνική ομοσπονδία με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι δεν κατάφερε να βρει… εισιτήρια για την 14μελή αποστολή κι έτσι αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της.

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ. Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειοψηφία των μελών της Ομοσπονδίας δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστή για τους συγκεκριμένους αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας