Εορταστική περιοδεία με μεγάλη ανταπόκριση Λαφαζάνη-Χουντή σε Κορυδαλλό και Κοκκινιά

1886
κορυδαλλό

Από τις 11 π.μ., σήμερα Σάββατο (29/12), οι Παν. Λαφαζάνης και Ν. Χουντής μαζί με πολλά στελέχη, μέλη και φίλους της «Λαϊκής Ενότητας» περιόδευσαν στον Κορυδαλλό με τη μεγάλη αγορά και στη συνέχεια στην ηρωική και εγκαταλελειμμένη φτωχομάνα Κοκκινιά.

Λαφαζάνης και Χουντής γίνονταν δεκτοί με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες και τους εμπόρους, γνωρίζοντας μια πρωτοφανή, με εντυπωσιακό χαρακτήρα, πολιτική αποδοχή.

Μετά τη μεγάλη και επιτυχή περιοδεία ο Παν. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση στα Μέσα Ενημέρωσης:

«Το 2018 φεύγει, ενώ στη χώρα κυριαρχεί ένα παρακμιακό ξεπεσμένο πολιτικό κατεστημένο που τρώει τις σάρκες της, που αποτελείται από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ, την αντιδραστικά αμετάλλακτη ΝΔ μαζί με τους δορυφόρους τους και τις ακροδεξιές αποφύσεις τους.

Στη χώρα υπάρχει μια διαλυμένη καταρρέουσα κυβέρνηση που επιχειρεί πάση θυσία να γαντζωθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία και μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση για κλάματα.

Για ν’ ανοίξουμε χώρο στην ελπίδα με τον καινούργιο χρόνο, πρέπει να πετάξουμε στη χωματερή  ως πολιτικά απορρίμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ελλάδα όσο ποτέ χρειάζεται μια πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση στη Βουλή με προοπτική εξουσίας για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας, η οποία συνιστά όρο για την επιβίωση και την προοπτική της.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε ένα μεγάλο μέτωπο όλες, χωρίς εξαίρεση, τις αριστερές, προοδευτικές, πατριωτικές, δημοκρατικές αντισυστημικές δυνάμεις, οι οποίες με την πολιτική και εκλογική συνεργασία τους μπορεί να αναδειχθούν σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και σε πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων το 2019.

Η πραγμάτωση ενός τέτοιου μετώπου απαιτεί μια ισχυρή Λαϊκή Ενότητα ως τη μόνη ενωτική δύναμη στον αντιμνημονιακό χώρο, με δυναμική κινηματική παρουσία που διαθέτει ρεαλιστικό και ριζοσπαστικό εναλλακτικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση, για την εθνική ανεξαρτησία, την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, την πραγματική δημοκρατία με λαϊκή συμμετοχή και την κοινωνική δικαιοσύνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας