Διαμαρτυρία σε εταιρία ενοικίασης εργαζομένων

3034
Διαμαρτυρία
Το συνδικάτο επισιτισμού Τουρισμού ξενοδοχείων μπήκαν αιφνιδιαστικά σε εταιρία ενοικίασης εργαζομένων και πραγματοποίησαν παρέμβαση. Παράλληλα κάλεσαν σε απεργία στις 20 Ιουλίου.
Παρέμβαση με πανό και συνθήματα μέσα στα γραφεία εταιρείας ενοικίασης εργαζομένων στο Χαλάνδρι,  πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής το συνδικάτο επισιτισμού Τουρισμού ξενοδοχείων.
Τα μέλη του Συνδικάτου μπήκαν αιφνιδιαστικά στον κτίριο της εταιρείας που παρέχει υπαλλήλους στους τομείς του καθαρισμού του κετερινγκ καθώς και στη φύλαξη (σεκιούριτι) σε νοσοκομεία, αεροδρόμια και αλλού, και ανέβηκαν στα γραφεία, ζητώντας να συναντηθούν με κάποιον από τους υπευθύνους.

Με τη διαμαρτυρία του, το συνδικάτο “απαιτεί την κατάργηση όλων των δουλεμπορικών συνεργείων, των εταιρειών προσωρινής απασχόλησης, Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, πληρωμή όλων των επιδομάτων, δώρων και υπερωριών νυχτερινής εργασίας, πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και μέτρα προστασίας για όσους δουλεύουν σε βαριές ανθυγιεινές εργασίες”.

Παράλληλα κάλεσαν σε απεργία στις 20 Ιουλίου ζητώντας να γίνουν πράξη τα αιτήματά τους.
Λίγη ώρα αργότερα τα μέλη του συνδικάτου ενημερώθηκαν πως οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν μπορούσαν να τους συναντήσουν, γιατί, όπως τους μεταφέρθηκε έλειπαν από τα γραφεία της εταιρείας.
“Παρακαλάτε μην τυχόν πέσει καμία καμαριέρα κάτω τις επόμενες μέρες. Θα έρθουμε εδώ κατά χιλιάδες” προειδοποίησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας