Διαμαρτυρία ΛΑΕ: Macron – Τσίπρα, η Ελλάδα δεν πωλείται – Oι εργαζόμενοι δεν είναι σκλάβοι

3024
Macron

Κάλεσμα διαμαρτυρίας της ΛΑΕ σήμερα Πέμπτη (7/9) στις 6 μ.μ.ενόψει ομιλίας Macron στην Πνύκα, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός

Τις μνήμες της πιο ντροπιαστικής ξενοδουλείας αναβιώνει η προπαγάνδα της κυβέρνησης εν όψει της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, αύριο Πέμπτη (7/9).

Σήμερα, Πέμπτη, έρχεται ως «ατζέντης» στην Αθήνα ο Eμανουέλ Μακρόν, ο εκπρόσωπος των τραπεζιτών, των πολυεθνικών, της άκρατης παγκοσμιοποίησης, της Ευρώπης των πολλών ταχυτήτων και της κατεδάφισης των εργασιακών δικαιωμάτων για να βάλει χέρι σε «φιλέτα» δημόσιας περιουσίας και σε στρατηγικές επιχειρήσεις της χώρας μας, που ξεπουλάει ο Τσίπρας κατ΄ εντολή της Τρόικας αλλά και να στηρίξει το διάτρητο «success story» της κυβέρνησης.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες της Αθήνας να υποδεχτούμε τον εκπρόσωπο των τραπεζιτών , όπως αρμόζει στην αξιοπρέπεια και το φιλότιμο του ελληνικού λαού.

ΌΧΙ κ. Μακρόν και κ. Τσίπρα, η Ελλάδα δεν πωλείται και ούτε θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι εργαζόμενοι σε σύγχρονους σκλάβους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη που οικοδομείτε.

Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε μια ειδική οικονομική ζώνη.

Όλοι και Όλες σήμερα

Πέμπτη (7/9) και ώρα 6 μ.μ., διαμαρτυρία απέναντι από τους στύλους Ολυμπίου Διός, ενόψει της ομιλίας του Macron στην Πνύκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας