Διάψευση δημοσκοπήσεων-Ευρύ προβάδισμα Ν.Ανδρουλάκη-Θλιβερό θέαμα χρεοκοπίας συστήματος η απόπειρα “νεκρανάστασης ΠΑΣΟΚ”

915
Διάψευση δημοσκοπήσεων-Ευρύ προβάδισμα Ν.Ανδρουλάκη-Κωμική απόδειξη χρεοκοπίας η επιχείρηση “νεκρανάστασης” του “ΠΑΣΟΚ”

“Λύσσαξε” το ελληνικό ξενόδουλο μεταπρατικό πολιτικοοικονομικό σύστημα να προβάλει ως ελπίδα για τη χώρα ένα κόμμα που στη πορεία τη λαφυραγώγησε, παρέδωσε κυριαρχικά της δικαιώματα και την κατέστησε σχεδόν ανοχύρωτο προτεκτοράτο των δυτικών κέντρων.

Επιχειρούν να αναστήσουν ένα κόμμα, που, ιδιαίτερα μετά τον Α. Παπανδρέου, κατέστρεψε την Ελλάδα και την έδεσε χειροπόδαρα σε θανατηφόρα μνημόνια, στην πολιτική των οποίων συνεχίζει να ομνύει και να την ακολουθεί με φανατισμό μέχρι τελικής πτώσεως της χώρας.

Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ ψήφισαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 267.967.

Με καταμετρημένο το 90,26%,

ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 89.159 και 37,03%.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ακολούθησε με 66.920 και 27,79%.

O Ανδρέας Λοβέρδος στην τρίτη θέση με 62.507 και 25,96%.

Ο Παύλος Χρηστίδης κατέκτησε την τέταρτη θέση με 3,26% και 7.840 ψήφους, ο Χάρης Καστανίδης 2,98% και 7.185 ψήφους και ο Παύλος Γερουλάνος 2,97% και 7.161.

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ απόψε επιστρέφει

Ο νικητής του πρώτου γύρου, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για το πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν και που απετέλεσε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά.

Από την αρχή της προσπάθειας είπα ότι δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή, θέλω να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν.

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους. Για ανανέωση, ενότητα και αυτονομία. Η δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Κάλεσμα Παπανδρέου για τον β’ γύρο

«Μας ψήφισε ένα μεγάλο μέρος των προοδευτικών πολιτών .Την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν αποφασίζουν για την τύχη και το μέλλον της παράταξης. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας καλώ στη μάχη της ερχόμενης Κυριακής», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Λοβέρδος: Συνεχίζω με ενότητα και σεμνότητα

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας και να ζητήσω συγγνώμη για τις ώρες που ταλαιπωρήθηκαν στις κάλπες. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος που απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο και αν θα στηρίξει κάποιον από τους Ανδρουλάκη – Παπανδρέου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας