Εγκατέλειψε ανήλικα παιδιά με την νεκρή μητέρα τους που δολοφόνησε

583
Εγκατέλειψε ανήλικα παιδιά με την νεκρή μητέρα τους που δολοφόνησε

Κυνική ομολογία του δολοφόνου

Πάνω στον καβγά ο 40χρονος στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών τους στην κρεβατοκάμαρα.

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με την 15η γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν ο 40χρονος δράστης δολοφόνησε τη γυναίκα του πνίγοντάς την με τα χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά χτες το βράδυ, την ώρα μάλιστα που κοιμόντουσαν τα ανήλικα παιδιά τους στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά ο 40χρονος στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών του στην κρεβατοκάμαρα.

Μάλιστα μόλις ο δράστης κατάλαβε πως η γυναίκα του δεν αντιδρά, έφυγε από το σπίτι αφήνοντας μόνα τα ανήλικα παιδιά του μαζί με την νεκρή μητέρα τους.

Ο ίδιος λίγο αργότερα τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου». Τους ανέφερε μάλιστα πως θόλωσε επειδή τον έβρισε και μετά την έπνιξε.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

Η 15η γυναικοκτονία στη χώρα μας

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021.

Προ λίγων ημερών, ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας