Για πρώτη φορά συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ

935
Για πρώτη φορά συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η κυβέρνηση υπό κατάρρευση μέσα στην κοινωνία

Εκατοντάδες υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο τους πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο αυτή την στιγμή.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στο green pass, στις αναστολές καθώς και στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Μαζί τους έχουν ενωθεί και δεκάδες πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα αποκλεισμού 6,5 εκατ. πολιτών από την κοινωνία αν δεν εμβολιαστούν για πρώτη φορά ή δεν κάνουν την τρίτη δόση!

Αρχικά, οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο και ύστερα κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΝΔ, για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Υποχρεωτικότητα. Green Pass. Διαχωρισμοί. Αναστολές. Ιδιωτικοποίηση και διάλυση της δημόσιας υγείας. Η Ελλάδα δεν αλλάζει με τέτοιες πολιτικές» ήταν το κεντρικό μήνυμα της συγκέντρωσης, στην οποία δυναμικό παρών έδωσαν 30 δομές υγείας της Αττικής και το ΕΚΑΒ.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της ΝΔ,  η οποία μπορεί να μην έχει ως κομματικός σχηματισμός την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας (η ομάδα του Μαξίμου που δεν έχει καμία σχέση με το «σώμα» της ΝΔ αφού αποφασίζει και διατάσσει ανεξάρτητα από το κόμμα), αλλά φέρει ευθύνη ως προς το ότι είναι πρόεδρός της ο Κ.Μητσοτάκης.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας