Γερμανοί αστυνομικοί στα ελληνικά αεροδρόμια ελέγχουν τoυς επιβάτες για Γερμανία

989
Γερμανοί αστυνομικοί στα ελληνικά αεροδρόμια

Η είδηση είναι ιδιαιτέρως εξοργιστική . Γερμανοί αστυνομικοί στα ελληνικά αεροδρόμια , σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία , σταμάτησαν πέρσυ 5.200 άτομα και δεν τους επέτρεψαν να  αναχωρήσουν για την Γερμανία , ενώ πρόπερσυ τα άτομα αυτά έφτασαν τα 5.800 , τα περισσότερα των οποίων ήταν παράτυποι μετανάστες .

Σε λίγο, όπως φαίνεται ,  οι Γερμανικές αρχές θα είναι έτοιμες να  εφαρμόσουν πλήρη σχεδόν κατοχή σε αεροδρόμια , λιμάνια και σταθμούς τρένων της χώρας μας για να ελέγχουν οι ίδιες , μέσω  γερμανών αστυνομικών ,  την παράτυπη μετανάστευση προς την Γερμανία , αφού δεν έχουν καμμιά εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές !

Δυστυχώς , την ίδια ώρα η Γερμανία μένει παγερά αδιάφορη για την αθρόα παράτυπη μετανάστευση προς την Ελλάδα από Ασία και Αφρική , έχοντας επιφυλάξει στη χώρα μας  ένα ρόλο “ αποθήκης ψυχών “.

Η Γερμανία όχι μόνον μένει παγερά αδιάφορη στη μεγάλη μεταναστευτική ροή προς τη χώρα μας αλλά και καταγγέλλει την Ελλάδα για παράνομη καταγγέλλει μεταναστών , παράνομη επαναπροώθηση που η ίδια πραγματοποιεί προκλητικότατα με γερμανούς αστυνομικούς στο έδαφός μας και από τα αεροδρόμιά μας με άδεια της ελληνικής κυβέρνησης !

Αλλά δε φταίει μόνο η Γερμανία . Βρίσκει και τα κάνει ! Φταίνε οι ελληνικές κυβερνήσεις που επιτρέπουν αυτήν την ιδιόμορφη γερμανική αστυνομική κατοχή στα νευραλγικά σημεία εξόδου της χώρας , λές και οι ελληνικές αστυνομικές αρχές είναι αναξιόπιστες ή άχρηστες και ικανές μόνο να ξυλοφορτώνουν , να ψεκάζουν  και να συλλαμβάνουν αυταρχικά διαδηλωτές !

Κώστας Αρτινός

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας