Γελοιότητα! Και άλλη αναβολή… στη δίκη Λαφαζάνη και συναγωνιστών του

1078
Γελοιότητα! Και άλλη αναβολή

Για άλλη μια φορά, τρίτη ή τέταρτη, έχουμε χάσει τον αριθμό, αναβλήθηκε η δίκη Λαφαζάνη και 12 συναγωνιστών/τριών του, που κατηγορούνται με το μισό ποινικό κώδικα για το μέγα έγκλημά τους της προάσπισης από πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών φτωχών κατά τεκμήριον νοικοκυριών. Κι’ αυτό την ώρα που τα δάνεια αυτών των νοικοκυριών μεταβιβάζονται από τις τράπεζες σχεδόν τζάμπα, με το 10% (!) της αρχικής οφειλής (!), σε fund και δεν προσφέρονται από το τραπεζικό κατεστημένο με παρόμοια τιμολόγηση στους δανειολήπτες για να ανακουφίσουν τους ίδιους και την οικονομία.

Η νέα αναβολή της δίκης “κλειδώθηκε” αυτή τη φορά με την κατάταξή της στην τελευταία κατά σειρά θέση του πινακίου των χθεσινών δικών και συγκεκριμένα στην  εικοστή θέση της κατάταξης διεξαγωγής τους!!! Με την κατάταξη αυτή η εισαγγελία Πρωτοδικών διασφάλισε, κατόπιν κυβερνητικής εντολής, ότι η δίκη δεν θα μπορούσε μετά βεβαιότητας να προλάβει να διεξαχθεί μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων!

Ο Παναγ. Λαφαζάνης μόλις η έδρα δήλωσε ότι η δίκη αναβάλλεται για τις 9 Μάη του 2022(!), φώναξε προς την Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι αυτές οι διαδικασίες και μεθοδεύσεις αποτελούν ντροπή και διασυρμό για τη Δικαιοσύνης. Κατήγγειλε επίσης ότι δεν είναι δυνατόν εμείς να συρόμαστε από το 2017 σε δικαστήρια που συνεχώς αναβάλλονται, γιατί προασπίσαμε πρώτες κατοικίες από την αρπαγή των τραπεζών και όλοι αυτοί στο κατεστημένο πολιτικό στερέωμα που πτώχευσαν, κατέκλεψαν, χρεωκόπησαν και ξεπούλησαν την χώρα και συνεχίζουν τα ίδια εγκλήματα, όχι μόνο να βρίσκονται στο απυρόβλητο αλλά και να εξουσιάζουν τον τόπο.

K.M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας