Ασύδοτοι-ανεξέλεγκτοι από την ΤτΕ ”γλεντάνε”με την δυστυχία των κορόιδων

ττε

Όσο ή όσοι κι αν μου ζητούν να μη γράφω ξεκάθαρα, εγώ θα συνεχίσω να γράφω και να καταγγέλλω ότι για τις αμαρτίες του 2009 της ΣΧΗΜΑ και κάθε άλλης παρόμοιας περίπτωσης οι ευθύνες ανήκουν στο 2009 (άντε και στο 2010) και μόνον.

Οι μόνοι που δεν έχουμε ευθύνη είμαστε οι άνθρωποι του Δ.Σ του Σεπτέμβρη του 2012, αυτοί που για πρώτη φορά αποκτήσαμε σχέση με την ΣΧΗΜΑ λόγω της συμμετοχή μας σε αυτό το Δ.Σ.που συγκροτήθηκε για ειδικό σκοπό συμβουλευτικής εξυγίανσης (τουλάχιστον από εμάς τα νέα μέλη και όχι από αυτούς που είχαν “αλλάξει καπέλα” και προϋπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν).

Τώρα όσον αφορά στους εκκαθαριστές αλλά και στους ανθρώπους της ΣΧΗΜΑ που από το 2009 μέχρι σήμερα τρώνε χρόνο… είναι άξιον απορίας γιατί άραγε η εποπτεύουσα αρχή δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος δεν εφαρμόζει έλεγχο βάσει των οδηγιών του Νόμου, αλλά επιτρέπει στους εποπτευόμενους της – προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όπως την αργοπορία τους κλπ – να δημιουργούν καταστάσεις παραπλανώντας μερικές φορές ακόμη και την Δικαιοσύνη.

Αυτό το φάγωμα του χρόνου ποιους βολεύει? Το να καλύπτεται η αλήθεια ποιους βολεύει? Γιατί σήμερα εγώ – φέρνω παράδειγμα τον εαυτό μου – να βρίσκομαι αιχμάλωτος, μη μπορώντας να εργαστώ και οι πραγματικά υπαίτιοι με πλάγια οδό να ζουν και να βασιλεύουν?

Οι συνεργοί τους στην νέα βασιλεία τους είναι και συνένοχοι τους (όσο και αυτοί του 2009 που μετέτρεψαν το ατύχημα του κλεισίματος σειράς ασφαλιστικών εταιρειών σε προσωπικό ευτύχημα).

Όποιοι λοιπόν θέλουν να με μηνύσουν (όπως με απειλούν επειδή λέω την αλήθεια) ας με μηνύσουν και έτσι να παραδεχθούν από μόνοι τους που βρίσκουν τα λεφτά και συνεχίζουν να κάνουν δουλειές ακόμη και σήμερα…!!!

Ας βγουν να γράψουν και εδώ την γνώμη τους γιατί εγώ θα τους καταγγέλλω παντού αφού το δίκιο μου με πνίγει. Γιατί οι καθημερινοί άνθρωποι έχουμε άποψη, ενώ αυτοί απλά νομίζουν… και τα νομίσματα τα έχουν στην τράπεζα!!!

Άντε, καλό μας ξημέρωμα (και οι φάκελλοι με όλα τα στοιχεία και τα Ε9 συζύγων, τέκνων κλπ είναι στα χέρια άξιων δημοσιογράφων που συμφωνούν απόλυτα μαζί μου και τους ευχαριστώ)…!!! Και θα παρακαλέσω τα σχόλια όχι με ψευδώνυμα!!!

Το θέμα αυτό συνάδελφοι αφορά όλη την αγορά, προσέξτε το, δεν είμαι εγώ ο “γραφικός“, ψάξτε και θα βρείτε και αλλού σχετικά δημοσιεύματα που με δικαιώνουν. Θέλουν σαφώς περισσότερους περιοριστικούς όρους κάποιοι “κύριοι” με ακριβά γερμανικά αυτοκίνητα!!!

Είμαι στην διάθεση του κάθε συνάδελφου – μέσω της νέας αυτής φιλόξενης σελίδας – για κάθε εμπιστευτική πληροφορία με προσωπικό μήνυμα, γιατί είναι ντροπή να λερώνουν εμάς τους καθαρούς ανθρώπους που δεν ξέρουμε και δεν σχετιζόμαστε με τις διαπλοκές του έτους 2009, έτους άτακτων κλεισιμάτων ασφαλιστικών εταιρειών!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας