Αστρονομία: Το πρώτο μου βιβλίο στο Δημοτικό

633
αστρονομία

Για τους μαθητές του Δημοτικού, βιβλίο με στοιχειώδεις γνώσεις  για την Αστρονομία!

Μόλις κυκλοφόρησε «Το πρώτο μου βιβλίο στο Δημοτικό» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και όχι μόνο! Είναι ένα βιβλίο που μπορούν άνετα να διαβάσουν μαθητές της Γ’ και Δ΄ τάξης και ακόμη, για τον καθένα από όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν στοιχειώδεις γνώσεις Αστρονομίας!

Είναι εξ ολοκλήρου έγχρωμο και κοσμείται με πλήθος εικόνων και σχημάτων εμπνευσμένων από τα αστρονομικά και διαστημικά περιεχόμενά του. Η κάθε σελίδα του, αποτελεί έναν πραγματικό ζωγραφικό πίνακα, εμπλουτισμένο με ανάλογα σκίτσα και παραστάσεις, που ζωντανεύουν το περιορισμένο και επιγραμματικό κείμενο και το καθιστούν ευχάριστο στους αναγνώστες.
Ήλθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου… να αποκτήσουν και οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου το δικό τους βιβλίο Αστρονομίας, Αστροφυσικής και Διαστημικής! Είναι τo πρώτο αστρονομικό βιβλίο του Δημοτικού και περιέχει ό,τι χρειάζεται να ξέρουν οι μαθητές για το Ηλιακό Σύστημα, τους Αστέρες, τους Γαλαξίες, και το Σύμπαν!

Ολόκληρη η Αστρονομία βρίσκεται, κυριολεκτικά, στα χέρια τους. Αποτελούσε μια μεγάλη έλλειψη η απουσία ενός τέτοιου βιβλίου έως τώρα και ήταν μια αδικία, θα λέγαμε, προς τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι στο εξής δεν θα υστερούν από τους άλλους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, αφού θα μπορούν πλέον να μάθουν όλη την ύλη της Αστρονομίας, από τα πιο απλά θέματα μέχρι και τα δυσκολότερα, χρησιμοποιώντας το βιβλίο αυτό.
Το βιβλίο έχει 220 σελίδες, μεγάλο μέγεθος 17×27 και τιμάται 22 €.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ: https://www.astronomos.gr/product/dhmbook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας