Απειλές Τούρκου δημοσιογράφου προς Ακιντζί: “Θα σου συνθλίψω το κεφάλι”

1200
ακιντζί

Βρισκόμαστε λίγες μέρες , το επόμενο Σαββατοκύριακο, πριν τον  β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην κατεχόμενη Κύπρο. Στον α’ γύρο η αποχή έφτασε σε πολύ υψηλό ποσοστό, της τάξεως του 58,21%, με τον Ερσίν Τατάρ να έρχεται πρώτος με ποσοστό ,32,35% και τον Μουσταφά Ακιντζί δεύτερος με ποσοστό 29,84%.

Άλλωστε ο Ε. Τατάρ είναι ο ευνοούμενος της Τουρκίας και για “δώρο” στον προεκλογικό του αγώνα άνοιξε τμήμα της παραλίας της Αμμοχώστου, με στόχο την σταδιακή προσάρτησή της,  την πόλη-“φάντασμα” που μετά τον βίαιο ξεριζωμό των κατοίκων της με την επέλαση του Αττίλα, η διαχείριση της, σύμφωνα με το ψήφισμα 550 των Ηνωμένων Εθνών, βρίσκεται υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού.

Εκ νέου ο Μ. Ακιντζί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Avpura, δέχθηκε απειλές για την ζωή του από Τούρκο δημοσιογράφο. Οι αρχές στην Κωνσταντινούπολη τον συνέλαβαν, όπου έδωσε κατάθεση ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών

Γιατί η επιθετική ατζέντα  της “Γαλάζιας Πατρίδας”, ίδια και απαράλλακτη, όχι μόνο υποστηρίζεται τα κυβερνητικά κλιμάκια, από τον ηλεκτρονικό στρατό του Ερντογάν, ο οποίος οργανωμένα “επιτίθεται” διαδικτυακά σε δημοσιεύσεις λιβυκών, συριακών, ελληνικών και αρμενικών λογαριασμών στο διαδίκτυο -ειδικότερα στο Twitter οι επιθέσεις είναι αδιάκοπες και συνεχείς- του στυλ , “τελείωσες” , “ερχόμαστε για σένα”- αλλά επίσης και από ένα μέρος του τουρκικού λαού.

Πολλοί λογαριασμοί στο Twitter έχουν μπλοκαριστεί ή “κλείνουν” όπως του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, π.χ M.LNA,  ή του εκπρόσωπου του Ahmed Al Mismari ή χακάρονται  με συνέπεια οι λογαριασμοί να μείνουν αδρανείς.

Από το Twitter βλέπουμε σε φωτογραφία μια χαρακτηριστική, ως προς το πολεμικό λεκτικό περιεχόμενο της, απάντηση, ως σχόλιο σε απάντηση ελληνικού λογαριασμού σε ανάρτηση της εκπροσώπου τύπου του ΥΠΑΜ Αρμενίας Shushan Stepanyan (@ShStepanyan)

“Θα μεταφέρουμε τον πόλεμο στο “αυτοαποκαλούμενο”(!) έδαφος της “Νότιας Κύπρου”(!) σας και στα “αυτοαποκαλούμενα” (!) νησιά σας. Μην λυπάστε. Είμαι σίγουρος ότι στην κόλαση θα ενωθείτε ξανά με τα αδέρφια σας τους Αρμένιους “τρομοκράτες“(!) που θα σας στείλουμε”.

Από την Τουρκία, πάλι από το διαδίκτυο, ο Γιλμάζ Ετζεβίτ Κιλίτς βιντεοσκόπησε τον “μονόλογο” απειλών του, αυτήν την φορά εναντίον του Μ. Ακιντζί και τον ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον Τούρκο “νταή” δημοσιογράφο, Γιλμάζ Ετζεβίτ, την “Γαλάζια Πατρίδα”,  την νεοθωμανική Τουρκία δεν πρέπει να την παίρνει κανείς αψήφιστα γιατί είναι η εκπρόσωπος  πληθυσμού 500.000.000 του τουρκικού έθνους, πέραν των 80.0000.000 που ζούνε στην Τουρκία.

“Απολαύστε” τον παραληρηματικό του λόγο:

«Ο πρόεδρος της ΤΔΒΚ Μουσταφά Ακιντζί κάνει δηλώσεις. Τον απείλησε, λέει, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας για να μην είναι υποψήφιος. Είπε ότι τον απείλησε, λέει, λέγοντας ότι αν είσαι υποψήφιος θα πάθουν ζημιά όλοι, η οικογένειά σου, τα παιδιά σου, η σύζυγός σου. Θέλω να απευθυνθώ από εδώ στον Μουσταφά Ακιντζί: Το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν ανήκει μόνο στα 80 εκατομμύρια του έθνους της Τουρκίας που ζουν στην Τουρκία, είναι το μεγαλύτερο τουρκικό κράτος του κόσμου που εκπροσωπεί το τουρκικό έθνος των 500 εκατομμυρίων, πολλά τουρκικά κράτη που ζουν στην Ρωσία, δηλαδή στην πρώην Σοβιετική Ένωση, τους ανθρώπους που ζουν εκεί, του Γκαγκαούζους Τούρκους στην Μολδαβία, τους Αχίσκα Τούρκους, τους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν, τους Τούρκους του Τουρκμενιστάν, του Ουζμπεκιστάν, του Καζαχστάν, της Κιργισίας, του Τσουβάσους Τούρκους, τους Καρά Καλπάκ Τούρκους, την τουρκική Δημοκρατία του Μπας Κουρδιστάν, [και] τους Τούρκους που ζουν εκεί.

Εσύ για την εσωτερική σου πολιτική σηκώνεσαι και συκοφαντείς το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Σου δίνω επειγόντως το εξής μήνυμα:  Θα έρθω στο γραφείο σου και θα σου συνθλίψω το κεφάλι. Θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να κοιτάξω πίσω μου. Ζήτησε επειγόντως συγνώμη από το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, από τον τουρκικό λαό! Το τουρκικό έθνος σου δίνει τα χρήματα ακόμα και για το χαρτί τουαλέτας που χρησιμοποιείς για να στεγνώσεις τον πισινό σου όταν πας τουαλέτα. Αν δεν είναι δίπλα σου το τουρκικό έθνος για ένα λεπτό, θα έρθουν οι Έλληνες-οι Ελληνοκύπριοι(!!!) και θα πάρουν από κάτω την γυναίκα σου».

*Με πληροφορίες από sigmalive

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας