Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε στο 20ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Γουδή

3424
ΛΑ.Ε

Με εξαιρετική επιτυχία, με πλήθος κόσμου, με πολλές εκθέσεις, περίπτερα οργανώσεων, μουσική και εκλεκτά πολυεθνικά εδέσματα από χώρες προέλευσης μεταναστών και προσφύγων, συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή (2/7) το βράδυ, οπότε και θα ολοκληρωθεί, το καθιερωμένο, πλέον, ιστορικό 20ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.
Καθημερινά στο Φεστιβάλ, με επίκεντρο τον ειδικό χώρο όπου φιλοξενούνται τα τραπεζάκια της Λαϊκής Ενότητας, παρευρίσκονται πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε και συμμετέχοντας, διακινούν, ταυτόχρονα και τις θέσεις της παράταξης, ενόψει και του Φεστιβάλ της ΛΑ.Ε την επόμενη Παρασκευή και το Σάββατο (7-8/7) στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι.
Χθες, Σάββατο (1/7), τον χώρο του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ επισκέφτηκαν οι Παναγ. Λαφαζάνης, Δ. Στρατούλης, Στ. Λεουτσάκος, Τ. Μαυρόπουλος, Μ. Μπαρζέφσκι και στελέχη της ΛΑ.Ε, τα ποία περιηγήθηκαν σε όλο το θαυμάσια κατασκευασμένο χώρο του πάρκου στο Γουδή.
αντιρατσισικό5 αντιρατσισιτκό6 αντιρατσιστικό1 αντιρατσιστικό3 αντιρατσιστικό4 αντιρατσιστικό5 αντιρατσιστικό7 αντιρατσιστικό8 αντιρατσιστικό9 αντιρατσιτικό2 αντιρατσιστικό15
αντιρατσιστικό2222
αντιρατστισκό122
αντιρατσιστικό13
μικρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας