Αντετονκούμπο: Ποτέ κανείς στο ΝΒΑ δεν είχε τους φετινούς αριθμούς του!

1279

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν, με τα νούμερα που καταγράφει να μην έχουν συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του ΝΒΑ.

Είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και έχει βαλθεί να το αποδεικνύει σε όλους συνεχώς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη φετινή σεζόν έχοντας πάρει από το… χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς, οδηγώντας τους σε ένα άκρως εντυπωσιακό ξεκίνημα και στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

Τα νούμερα που καταγράφει έχουν αφήσει τους πάντες στον «μαγικό κόσμο» με ανοιχτό το… στόμα. Είναι ενδεικτικό πως ο «Greek Freak» άρχισε τη χρονιά πραγματοποιώντας 19 συνεχόμενα double-double, με το σερί του να σταματά στον σημερινό αγώνα κόντρα στους Χόρνετς, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Και με εμφανίσεις όπως εκείνη εναντίον των Γιούτα Τζαζ, όπου σημείωσε την δεύτερη πενηντάρα της καριέρας του, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κάποιον να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στα παρκέ.

Αυτό όμως δεν είναι καν το πιο εντυπωσιακό στατιστικό για τον περσινό MVP της κανονικής περιόδου. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει κάνει κάτι που κανείς στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει καταφέρει.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα 20 παιχνίδια της σεζόν έχει μέσο όρο 30,9 πόντους, 13,4 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ, όντας πλέον ο μοναδικός που έχει 30+ πόντους, 13+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την εκκίνηση της χρονιάς.

Οδηγεί τα «ελάφια» από νίκη σε νίκη (έντεκα συνεχόμενες μάλιστα), με το ρεκόρ της ομάδας να είναι τον Νοέμβριο στο απίστευτο 15-1 και συνολικά στο 17-3 και τον Γιάννη να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Φυσικά όσα έχει πετύχει φέτος αποδεικνύονται με το γεγονός πως είναι πρώτος στην «κούρσα» για τον φετινό τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη, αφήνοντας αρκετά πίσω του ονόματα όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Τζέιμς Χάρντεν, με τα καλύτερα να έρχονται και τον «Greek Freak» να είναι έτοιμος για… όλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας