“Ανεπιθύμητος” ο Πομπέο! Πανελλαδική κινητοποίηση κατά της Συμφωνίας για βάσεις-πυρηνικά

1060
πομπέο

Μεγάλες αντιιμπεριαλιστικές και αντιπολεμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο σε μια σειρά πόλεις της Ελλάδας, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο για την υπογραφή ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για την επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων και την περαιτέρω εγκατάσταση πυρηνικών στη χώρα μας.

Διαδηλώσεις κατά της  ελληνοαμερικανικής «Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας» προγραμματίζονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο, το Αργοστόλι, τον Πύργο, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη κ.λπ.

Στις κινητοποιήσεις καλεί η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις, τοπικές κινήσεις ειρήνης, ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός (ΠΑΚΣ) και άλλες αντιπολεμικές και αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις.

Στην Αθήνα προγραμματίζεται πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, αύριο Σάββατο 5 Οκτωβρίου, με συγκεντρώσεις που οργανώνει στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία και στα Προπύλαια ο ΠΑΚΣ και άλλες κινήσεις.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση στα Προπύλαια και στη συνέχεια στην πορεία απευθύνει και η ΛΑ.Ε που χαρακτηρίζει “ανεπιθύμητο”τον Πομπέο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας