Αλληλεγγύη στον Γιώργο Χαρίση για τον γιο του Φοίβο

2482
Αλληλεγγύη

Ανακοίνωση στήριξης του Τμήματος Δικαιωμάτων της ΛΑ.Ε 

Να σταματήσει άμεσα η καταστρατήγηση του δικαιώματος των κρατουμένων σε άδεια εξόδου από τις φυλακές

Για μια ακόμα φορά, το δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα, σε συνεργασία με την «αντιτρομοκρατική» υπηρεσία, παρανομεί στο όνομα της «δικαιοσύνης», αρνούμενο, με διάφορα δικονομικά τερτίπια που δεν εδράζονται ούτε στον νόμο ούτε στην κοινή λογική, να χορηγήσει στον αναρχικό κρατούμενο Φοίβο Χαρίση την άδεια εξόδου από τις φυλακές που δικαιούται από τον Αύγουστο του 2016.

Αποκορύφωμα των μεθοδεύσεων για την μη χορήγηση άδειας στον Φοίβο Χαρίση ήταν η αποστολή εγγράφου από τον Στ’ ανακριτή του Πρωτοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με το οποίο διερευνάται η συμμετοχή του σε υπόθεση που συνέβη στις 25/9/15, ημερομηνία κατά την οποία, αποδεδειγμένα, βρισκόταν κρατούμενος στις φυλακές. Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι αν και ο Φ. Χαρίσης ήταν έγκλειστος στις φυλακές, εμφανίζεται δήθεν μάρτυρας που τον «αναγνωρίζει».

Παρεμφερής με την μεταχείριση του Φ. Χαρίση είναι και η αντιμετώπιση πολλών άλλων παρόμοιων κρατουμένων για τους οποίους, παρότι προβλέπεται από τον νόμο, το δικαίωμα της άδειας εξόδου, δεν χορηγείται ποτέ.

Απαιτούμε να σταματήσει η εμπαθής απόρριψη του δικαιώματος άδειας του Φοίβου Χαρίση και καλούμε τον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης της «αριστεράς» να παρέμβει στο ζήτημα της κατάφωρης παραβίασης του αναφαίρετου δικαιώματος όλων των κρατουμένων σε άδεια εξόδου, δικαίωμα που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε και τώρα καταστρατηγεί, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι μνημόνια και παραβίαση δικαιωμάτων πηγαίνουν χέρι – χέρι.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε

04/06/2017

Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει ολόκληρο το κείμενο στήριξης και αλληλεγγύης στον Γιώργο Χαρίση για τον γιο του Φοίβο:

Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο που σας επισυνάπτουμε πήραμε την πρωτοβουλία να εκφράσουμε δημόσια την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας, στον συνάδελφο, συναγωνιστή, σύντροφο και φίλο Γιώργο Χαρίση για την περιπέτεια του γιου του, Φοίβου, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού. Τασσόμαστε στο πλευρό του και δηλώνουμε πως καταδικάζουμε απερίφραστα τις μεθοδεύσεις των διωκτικών, δικαστικών και σωφρονιστικών Αρχών που στερούν δικαιώματα από τους φυλακισμένους, «κόβουν» άδειες και χαλκεύουν κατηγορητήρια.

Απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη να παρέμβουν για να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των κρατουμένων.

Συνεχίζουμε την συλλογή υπογραφών! Στέλνουμε email στην διεύθυνση prot.stiriksis@gmail.com με όνομα και ιδιότητα.

ΦΙΛΕ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΡΙΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΦΟΙΒΟΥ

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο: Συνδικαλιστές, άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Γραμμάτων, της Τέχνης, των κοινωνικών κινημάτων, των ΜΜΕ και της πολιτικής, από τον Αριστερό, προοδευτικό και ευρύτερο δημοκρατικό χώρο, τασσόμαστε αλληλέγγυοι στην έκκληση του φίλου, συναδέλφου συναγωνιστή και συντρόφου Χαρίση Γιώργου, για τον σεβασμό των δικαιωμάτων του γιου του Φοίβου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τωρινή προσπάθεια χάλκευσης κατηγοριών σε βάρος του Φοίβου Χαρίση και δηλώνουμε ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των πολιτών στη χώρα μας και για την απονομή πραγματικής δικαιοσύνης.

Ο Φοίβος Χαρίσης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, κατηγορία για την οποία έχει αθωωθεί σε τρεις συνεχόμενες δίκες, καθώς και για συμμετοχή στη ληστεία του Βελβεντού. Για την υπόθεση της ληστείας καταδικάστηκε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, σε κάθειρξη δεκαέξι ετών, ποινή η οποία εκδικάστηκε στο 2ο βαθμό και αναμένεται η έκδοση της απόφασης στην συνεδρίαση του εφετείου στις 27 Ιούνη. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο εισαγγελέας στο εφετείο πρότεινε την πλήρη αθώωση του Φοίβου, μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, δεν αποδείχτηκε η συμμετοχή του στη ληστεία και όπως χαρακτηριστικά είπε στην αγόρευσή του: « …εδώ δεν δικάζουμε για τις ιδέες αλλά για τις πράξεις».

Ο Φοίβος με βάση τις καταγγελίες του ίδιου, αλλά και την επιστολή του πατέρα του Γιώργου Χαρίση, ενώ απέκτησε δικαίωμα λήψης κανονικής άδειας από τον Αύγουστο του 2016, μέχρι σήμερα με διάφορα διαδικαστικά τερτίπια, δεν μπόρεσε να πάρει.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι μόλις απέκτησε αυτό το δικαίωμα, ένας εισαγγελέας ανέσυρε απ΄το συρτάρι του, μετά από τριάμισι χρόνια, δικογραφία, με στόχο την προσπάθεια άσκησης νέας ποινικής δίωξης για αδικήματα για τα οποία είχε ήδη αθωωθεί. Αυτό αποτελεί συνήθη πρακτική των διωκτικών αρχών σε βάρος κρατουμένων προκειμένου να «παραμένουν» κρατούμενοι πέρα από τα νόμιμα όρια, τακτική την οποία και καταδικάζουμε. Μετά από εννιά μήνες εκδόθηκε μεν απαλλακτικό βούλευμα, ο Φοίβος όμως άδεια δεν πήρε!

Το πιο εξοργιστικό όμως αποτελεί η τωρινή έρευνα για άσκηση νέας δίωξης σε βάρος του Φοίβου, για συμμετοχή σε ληστεία και για πρόκληση σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 2015, περίοδο που ο Φοίβος ήταν φυλακισμένος και είναι γνωστό σε όλους, πόσο μάλλον στις διωκτικές αρχές και στους εισαγγελείς, ότι από τον Απρίλιο του 2013 που είχε συλληφθεί μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε μια ώρα σε άδεια ή εκτός φυλακής! Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία όπως καταγγέλλεται, δηλώνει ότι έχει και «μάρτυρες» που αναγνώρισαν τον Φοίβο!

Η περίοδος που κινήθηκε αυτή η διαδικασία δεν είναι τυχαία, αφού έγινε τέσσερις μέρες πριν ξανασυζητηθεί η νέα αίτηση για τη χορήγηση κανονικής άδειας και ένα μήνα περίπου πριν την έκδοση της τελικής απόφασης, που επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, είναι αθωωτική.

Σημειωτέων ότι ταυτόχρονα του έχει περικοπεί και η αίτηση χορήγησης φοιτητικής άδειας, παρά του ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει πάνω από δεκαπέντε μαθήματα του Πανεπιστημιακού Τμήματος που είναι φοιτητής, συμμετέχοντας στις εξεταστικές περιόδους εξ αποστάσεως, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο τασσόμαστε στο πλευρό του πατέρα του Φοίβου, Γιώργου Χαρίση, και καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες των δικαστικών και διωκτικών αρχών, που μας θυμίζουν πρακτικές παλαιότερων εποχών και λειτουργίας παρακράτους και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας και τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και προστασίας του Πολίτη, να παρέμβουν για να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των κρατουμένων και να σταματήσει κάθε χαλκευμένη κατηγορία σε βάρος του Φοίβου Χαρίση.

Συμμετέχουμε στην ηλεκτρονική διαδικασία μέσω του ακόλουθου σύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/en/petition/Ypoyrgeio_Dikaiosynis_Allileggyi_ston_Giorgo_Harisi_gia_ton_gio_toy_Foivo_1/?cjXEemb
Παρακάτω η Iskra παραθέτει τους υπογράφοντες του κειμένου στήριξης αλληλεγγύης στον γιο του Γιώργου Χαρίση, Φοίβο Χαρίση:

 1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
 2. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 3. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ
 4. ΑΖΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 5. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 6. ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
 7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 8. ΑΛΕΞΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
 9. ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 10. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 11. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΛΙΤΣΑ, ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 12. ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛ/ΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΑΡΤΑΣ, ΝΤ ΑΡΤΑΣ ΑΔΕΔΥ, ΠΣ ΛΑΕ
 13. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ
 14. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ Β’ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 15. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΓΑ
 16. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΣΕΕ
 17. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΑΝΗ, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
 18. ΑΝΔΡΙΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΝΟΜΙΚΟΣ
 19. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 20. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΕΛΜΕ Α ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 21. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
 22. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΚΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ
 23. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
 24. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑΣΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 25. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
 26. ΑΞΑΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ / ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 27. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 28. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΣΥΑΠΕ
 29. ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑ
 30. ΒΑΓΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΣ ΠΟΠΟΚΠ
 31. ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 32. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 33. ΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ
 34. ΒΑΛΑΔΑΚΗ ΒΑΓΙΑ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΣΥΠΕΡΤ
 35. ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
 36. ΒΑΛΩΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
 37. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 38. ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 39. ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΝΑΤΑΣΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΔΥ
 40. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡ
 41. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 42. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ
 43. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
 44. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΆΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΙΔΟΝΑΣ
 45. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΓΣΕΕ
 46. ΒΑΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ
 47. ΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 48. ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ ΛΑΚΗΣ, ΓΣ ΑΔΕΔΥ
 49. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΣΙΣΣΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 50. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 51. ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
 52. ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
 53. ΒΟΥΖΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 54. ΒΩΒΟΣ-ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΗΝΑ
 55. ΒΩΒΟΥ ΣΙΣΣΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 56. ΓΑΙΤΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΛΑΕ
 57. ΓΑΙΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΧΙΟΥ
 58. ΓΑΛΑΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
 59. ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΗΛΕΚ.ΜΗΧΑΝ.
 60. ΓΑΛΑΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΠΡ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΔΕΔΥ
 61. ΓΑΡΙΔΗ ΕΦΗ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 4ΗΣ ΔΚ ΑΘΗΝΑΣ
 62. ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ – ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
 63. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜ. ΕΡΓ/ΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
 64. ΓΕΡΟΥ ΚΑΤΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 65. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 66. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 67. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΥΛΛΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
 68. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑ
 69. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ .ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
 70. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΤΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 71. ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 72. ΓΙΑΛΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΚΡΗΤΗ
 73. ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΣΕΕΠΥ ΠΙΕΡΙΑΣ)
 74. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ
 75. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 76. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 77. ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΑΔΕΔΥ
 78. ΓΚΙΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΕΠΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 79. ΓΚΙΝΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ
 80. ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ
 81. ΓΚΙΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 82. ΓΚΟΝΤΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΑΜΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
 83. ΓΚΟΤΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 84. ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΑΔΕΔΥ
 85. ΓΛΕΖΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
 86. ΓΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ LDH LIGUE DES DROITS D’HOMME (ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ )
 87. ΓΟΥΛΙΟΥ ΝΤΙΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 88. ΓΟΥΡΛΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 89. ΓΡΑΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 90. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΘΕΜΗΣ, ΟΡΓ. ΓΡΑΜ ΟΙΥΕ
 91. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΕ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
 92. ΔΑΡΓΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 93. ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΓΣ ΕΔΟΘ
 94. ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
 95. ΔΑΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 96. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
 97. ΔΗΜΗΤΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΟΣ, Δ’ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 98. ΔΙΩΤΗ ΗΡΩ, ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 99. ΔΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΑΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ
 100. ΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΓΣΕΕ
 101. ΔΡΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 102. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
 103. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ
 104. ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΒΑΛΑΝΤΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 105. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΓΣ ΑΔΕΔΥ
 106. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 107. ΖΑΝΝΑΣ ΖΗΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
 108. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΕΜΕΤΕ ΟΛΜΕ
 109. ΖΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 110. ΖΔΟΥΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ , ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 111. ΖΗΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
 112. ΖΙΧΟΒΑ ΣΥΛΒΙΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΚΚ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ (VZDOR)
 113. ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΤΙΝΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
 114. ΖΥΜΠΟΥΝΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΔΑΝΙΕΛΑ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 115. ΖΥΜΠΟΥΝΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ
 116. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 117. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, ΕΡΓ. ΟΣΕ
 118. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΑΣΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
 119. ΘΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΣΠΕΡΤ
 120. ΙΣΙΓΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
 121. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΓ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 122. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
 123. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
 124. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΔΣ Ε΄ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
 125. ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
 126. ΚΑΒΑΛΛΑ ΦΑΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 127. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΥ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
 128. ΚΑΚΑΤΣΟΥ ΛΙΝΤΑ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 129. ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΩΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ
 130. ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, JOHANNESBURG, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
 131. ΚΑΛΛΙΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
 132. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ
 133. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΑΔΕΔΥ
 134. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΣΕΕ
 135. ΚΑΜΠΑΝΤΑΪΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΡΑΔΙΟΦ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
 136. ΚΑΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΗ
 137. ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 138. ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΖΗΣΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 139. ΚΑΡΑΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
 140. ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
 141. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤ ΆΡΤΑΣ ΑΔΕΔΥ
 142. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ
 143. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 144. ΚΑΡΑΛΗ ΚΙΚΗ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 145. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ
 146. ΚΑΡΑΜΗΧΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 147. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
 148. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ – ΠΑΣΥΜΗΤΕ, ΓΓ ΠΟΣΠΕΡΤ
 149. ΚΑΣΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 150. ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΝΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΔΑΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
 151. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 152. ΚΑΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΤ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 153. ΚΑΤΡΑΜΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
 154. ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ
 155. ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 156. ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕΠΕ
 157. ΚΕΛΕΠΕΡΑ ΜΙΚΑ, ΔΗΜ. ΥΠ. ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
 158. ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
 159. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΚΘ
 160. ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΤΑΣ
 161. ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 162. ΚΛΟΚΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 163. ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΣΥΛΒΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΜΤ
 164. ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 165. ΚΟΛΙΟΥ ΟΛΓΑ, ΤΑΜΙΑΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΥΣΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 166. ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
 167. ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
 168. ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΑΤΟΥ
 169. ΚΟΛΟΒΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕ
 170. ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
 171. ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔΗΝ
 172. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
 173. ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 174. ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
 175. ΚΟΥΔΟΥΝΗ ΝΤΙΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 176. ΚΟΥΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 177. ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΣΠΕΡΤ
 178. ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ
 179. ΚΟΥΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
 180. ΚΟΥΤΛΑ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
 181. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 182. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ
 183. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 184. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΕΚ
 185. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ
 186. ΚΡΕΑΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΣ Α΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 187. ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ
 188. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
 189. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 190. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 191. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΡΤ
 192. ΛΑΒΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
 193. ΛΑΒΙΔΑ ΕΛΕΝΑ, ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 194. ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΓΣΕΕ
 195. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 196. ΛΑΤΣΙΝΟΓΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
 197. ΛΑΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΕΤΕ-ΟΤΕ
 198. ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
 199. ΛΕΩΝ ΖΕΤΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
 200. ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
 201. ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΣΠΕΡΤ
 202. ΛΙΠΚΟΒΙΤΣ ΜΑΙΡΗ, ΔΑΣΚΑΛΑ
 203. ΛΙΣΣΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 204. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ ΣΕΚΕΣ
 205. ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Δ.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 206. ΜΑΙΤΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
 207. ΜΑΚΑΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 208. ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
 209. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
 210. ΜΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 211. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΠΟΕΔΗΝ
 212. ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΡΓ. ΓΡΑΜ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 213. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΛΕΣΒΟΥ
 214. ΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
 215. ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΘ
 216. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
 217. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΟΜΕ-ΟΤΕ
 218. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 219. ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ
 220. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
 221. ΜΑΡΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 222. ΜΑΡΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
 223. ΜΑΡΤΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 224. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ ΣΕΚΕΣ
 225. ΜΑΥΡΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 226. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΕΛΟΣ Π.Σ. ΛΑΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
 227. ΜΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 228. ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
 229. ΜΕΡΣΙΝΙΑΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ ΣΕΚΕΣ
 230. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 231. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 232. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ
 233. ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 234. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 235. ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΟΥ ΟΛΓΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΦ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
 236. ΜΟΥΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ
 237. ΜΟΥΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΡΑΔΙΟΦ.ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 238. ΜΟΥΡΤΖΟΥ ΓΩΓΩ, ΑΝΕΡΓΗ
 239. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ
 240. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 241. ΜΠΑΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 242. ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
 243. ΜΠΑΡΣΕΦΣΚΙ ΜΑΝΙΑ, Π.Σ ΛΑΕ
 244. ΜΠΑΣΤΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ ΣΕΚΕΣ
 245. ΜΠΑΧΤΗ ΑΝΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΛΜΕ
 246. ΜΠΕΓΚΑ ΑΛΕΞ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΕ ΤΕΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 247. ΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
 248. ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΛΑΚΗΣ), ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΡ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΤΑ
 249. ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 250. ΜΠΕΝΟΥΚΑΣ ΠΑΝΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 251. ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 252. ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 253. ΜΠΙΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
 254. ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ
 255. ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΛΑΕ
 256. ΜΠΟΛΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ, ΠΣ ΛΑΕ
 257. ΜΠΟΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΟΛ/ΚΟΣ MΗΧ/ΚΟΣ Τ.Ε. ΜSC
 258. ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΣΥΠΕ
 259. ΜΠΟΤΙΝΑ ΑΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
 260. ΜΠΟΥΖΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡ/ΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 261. ΜΠΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΕΕ
 262. ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 263. ΜΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 264. ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΠΑΣΕ-ΟΤΕ
 265. ΜΠΟΥΤΣΗ ΒΙΚΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΚΕ-ΟΤΕ
 266. ΜΥΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.
 267. ΜΥΛΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 268. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑ
 269. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ
 270. ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 271. ΝΙΚΑ ΧΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
 272. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Δ.Σ. ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ
 273. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ), ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΟΤΟΕ
 274. ΝΤΑΒΑΝΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Π.Γ ΛΑΕ
 275. ΝΤΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΕΕΠΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
 276. ΝΤΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ
 277. ΡΙΖΟΥ ΝΤΟΡΕΤΤΑ, ΜΕΛΟΣ Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
 278. ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  ΠΡ. ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 279. ΞΑΓΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΣ ΛΑΕ
 280. ΞΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 281. ΞΥΠΟΛΙΑ ΔΩΡΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΛΜΕ
 282. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 283. ΟΡΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
 284. ΠΑΖΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ «Η ΑΘΗΝΑ»
 285. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ-ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
 286. ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
 287. ΠΑΛΛΙΟΥΡΗ ΖΩΗ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 288. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΗΣ, Τ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ
 289. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 290. ΠΑΝΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 291. ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΠΙΣ
 292. ΠΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
 293. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ
 294. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 295. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΡ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
 296. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ
 297. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΡΟΣΩ, ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 298. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΓ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 299. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 300. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΣ ΛΑΕ
 301. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 302. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 303. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ
 304. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ
 305. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ
 306. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΣΕΕ
 307. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 308. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΣ ΠΟΓΕΔΥ, ΜΕΛΟΣ ΠΣ ΛΑΕ
 309. ΠΑΠΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ
 310. ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
 311. ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Γ. ΟΤΟΕ
 312. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ
 313. ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 314. ΠΑΣΧΑΛΗ ΒΙΒΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΑΔΕΔΥ
 315. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ
 316. ΠΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΡ. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ
 317. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 318. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ
 319. ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ
 320. ΠΕΤΣΑΤΩΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
 321. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ Α΄ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
 322. ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
 323. ΠΡΑΒΗΤΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΚΑ
 324. ΠΡΙΚΗΚΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΣ ΛΑΕ
 325. ΠΡΙΜΗΚΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΜΝ ΠΕ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ»
 326. ΡΑΠΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 327. ΡΑΠΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 328. ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
 329. ΡΕΠΠΑ ΝΤΙΝΑ, ΔΣ ΣΕΠΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
 330. ΡΗΓΑΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ, PHD, MSC ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
 331. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
 332. ΡΗΓΟΣ ΑΛΚΗΣ ΟΜ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ
 333. ΡΙΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
 334. ΡΙΣΚΑ ΜΑΙΡΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 335. ΡΟΒΟΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
 336. ΡΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 337. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ , ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΘ
 338. ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 339. ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Π.Γ ΛΑΕ
 340. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
 341. ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 342. ΣΓΟΥΡΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑ
 343. ΣΔΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛ. ΧΗΜΙΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ
 344. ΣΕΡΜΠΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
 345. ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΘΗΝΑ.
 346. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΥΡΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
 347. ΣΙΜΩΤΑΣ ΣΙΜΟΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
 348. ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΣΠΕΡΤ
 349. ΣΚΑΜΠΑ ΑΘΗΝΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
 350. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΒΙΚΗ, ΙΑΤΡΟΣ
 351. ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ «Η ΑΘΗΝΑ»
 352. ΣΚΛΑΒΑΚΗ ΦΡΟΣΩ, ΤΑΜΙΑΣ ΔΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 353. ΣΚΟΥΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΘΗΒΑΣ
 354. ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΕΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ
 355. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 356. ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 357. ΣΠΙΝΑΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 358. ΣΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 359. ΣΤΑΘΑΚΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 360. ΣΤΑΘΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 361. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΟΥΡΓΟΣ
 362. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 363. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 364. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
 365. ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
 366. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 367. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΑΔΕΔΥ
 368. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 369. ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΘΕΛ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΔΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
 370. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 371. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΣΕΕ
 372. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 373. ΣΤΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΛΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 374. ΣΧΙΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 375. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΠΓ ΛΑΕ
 376. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΜΕΝΙΟΣ, ΣΥΝ/ΧΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
 377. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΣ ΛΑΕ
 378. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΝΟΠΗ, ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
 379. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
 380. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
 381. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 382. ΤΑΡΠΑΓΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ
 383. ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
 384. ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΣΕ
 385. ΤΖΑΝΙΝΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 386. ΤΖΙΩΡΤΖΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 387. ΤΖΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
 388. ΤΟΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 389. ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΩΜ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», ΕΓ ΟΕΝΓΕ
 390. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΑΔΕΔΥ
 391. ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΠΣ ΛΑΕ
 392. ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
 393. ΤΟΥΦΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 394. ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΣΕΚΔΑΠ
 395. ΤΣΙΜΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
 396. ΤΣΙΤΣΕΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 397. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΤ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΔΕΔΥ
 398. ΤΣΑΓΚΑΡΑΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΟΕ
 399. ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
 400. ΤΣΑΝΟΥΣΑ ΆΝΝΑ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
 401. ΤΣΑΠΟΓΑΣΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 402. ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΆΓΓΕΛΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ
 403. ΤΣΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ ΣΕΚΕΣ  ΕΥΔΑΠ
 404. ΤΣΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
 405. ΤΣΙΒΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 406. ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 407. ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 408. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 409. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΚΑ
 410. ΤΥΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
 411. ΦΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 412. ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
 413. ΦΛΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 414. ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ
 415. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΣΕΕ
 416. ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΕΩΣ ΠΡ. ΣΩΜ PALCO
 417. ΦΡΑΓΚΟΥ ΛΙΑ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΓΣΕΕ
 418. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 419. ΦΡΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
 420. ΦΥΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε’ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
 421. ΦΩΤΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΣΥΠΕΡΤ
 422. ΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 423. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΓΣΕΕ
 424. ΧΑΪΔΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
 425. ΧΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
 426. ΧΑΛΙΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 427. ΧΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 428. ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 429. ΧΑΣΑΠΗ ΣΑΣΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 430. ΧΑΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
 431. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΣΥΝΘΕΤΗΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ
 432. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 433. ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 434. ΧΕΡΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 435. ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΕ
 436. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ,
 437. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΣΗΕΑ
 438. ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
 439. ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 440. ΧΥΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 441. ΨΑΡΟΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ
 442. ΨΑΡΡΕΑ ΕΛΕΝΑ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΛΑΕ
 443. ΨΥΛΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας