«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»!

4794
καταπίνουμε

Είναι βέβαιο, ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Με αυτήν την έντονη επιφύλαξη σημειώνουμε τα ευρήματα μέτρησης, σύμφωνα με τα οποία μόνο το 26,5% των πολιτών θεωρεί ότι οι χειρισμοί του Αλ. Τσίπρα στο Μακεδονικό είναι σωστοί, ενώ για την αντίστοιχη πολιτική του Κυρ. Μητσοτάκη οι θετικές γνώμες είναι ακόμα μικρότερες και φτάνουν το 21,5%, με ξεχωριστές ερωτήσεις! Η πλειοψηφία, δε, των πολιτών θεωρεί ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση τόσο οι επιλογές Τσίπρα, όσο και οι επιλογές Μητσοτάκη.
Τι δηλοί ο μύθος; Τα συλλαλητήρια μπορεί να διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό στον συστημικό μνημονιακό χώρο. Ένα νέο σκηνικό ακόμα πιο συντηρητικό και αντιδραστικό και «παραδόξως» πιο ξενόδουλο και παραδομένο, παρά την αντίθετη φρασεολογία, με έντονη την παρουσία της σκοταδιστικής, σκληροπυρηνικής αυταρχικής δεξιάς και ακροδεξιάς.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι μια μια μεγάλη ομάδα πολιτών, κυρίως νέων, που πορευόταν κρατώντας απλωμένη μια πελώρια ελληνική σημαία, φώναζε στεντορείως και ρυθμικά το γενικευμένο σύνθημα: «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί», χωρίς να κάνει καμία διάκριση χρώματος, παρελθόντος, παρόντος και προσανατολισμού!
Αυτές τις ώρες που ο ξεπουλημένος νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές του προκαλεί τερατογενέσεις, αυτές τις ώρες γίνεται πολύ πιο αναγκαίο ένα μεγάλο μέτωπο όλων ανεξαιρέτως των αριστερών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών αλλά βαθιά δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «αν όχι τώρα, πότε;», όπως και το «αύριο, ίσως να είναι πολύ αργά».

Λ.Μ

ΥΓ: Με βαθιά απογοήτευση είδαμε να προβάλλεται ιδιαίτερα και ξεχωριστά η παρουσία στο Σύνταγμα του Φράγκου Φραγκούλη, με το μεγάλο «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη 2015 και του καταστροφέα μνημονιακού πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά! Να σημειώσουμε, παρεμπιπτόντως, ότι το συλλαλητήριο θα χαιρετίσει και ο Γιώργος Πατούλης. Για όσους δεν ξεχνούν, ο Γιώργος Πατούλης ήταν ο μόνος ομιλητής στην τελική συγκέντρωση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Περιττό να πούμε ότι αναδείχθηκε ξεχωριστά στο Σύνταγμα ο Ν. Μιχαλολιάκος και όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής με ξεχωριστό μπλοκ. Λυπούμαστε, αλλά νομίζουμε ότι ο Μίκης δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτές και τόσες άλλες επώνυμες «εκλεκτές» παρουσίες. Λυπούμαστε, Μίκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας