ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στους δικαζόμενους διαδηλωτές κατά των πλειστηριασμών

1377
ΑΔΕΔΥ

Αύριο, Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2018, δικάζονται με τις κατηγορίες «αντίσταση κατά της Αρχής», «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού», στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Αλέξανδρος – Ρωμανός Αγγελής, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Θωμάς Καρράς. Οι παραπάνω διώκονται, διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο, στις 14 του περασμένου Μάρτη. Τότε, οι τρεις τους, αφού χτυπήθηκαν άγρια από τα ΜΑΤ, προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου και οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Παρά την υποτιθέμενη έξοδο από το μνημόνιο, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων κάθε μέρα που περνά, η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί το κίνημα και το συλλογικό αγώνα κατά της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, και κάνει… πρόβα τζενεράλε με τις εντεινόμενες διώξεις αγωνιστών, πριν από τις εξώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επιβεβαιώνει τη βούλησή της να υπερασπιστεί τις κατοικίες και την περιουσία των εργαζομένων στο Δημόσιο και ευρύτερα όλων των πολιτών που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Δηλώνει ότι θα σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε πολίτη που αγωνίζεται για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους 3 συλληφθέντες, που δικάζονται την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2018 και ώρα 9:00πμ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7).

Καμιά λαϊκή κατοικία και περιουσία στα χέρια των τραπεζών και του κράτους.

Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Να καταργηθεί το νέο ιδιώνυμο σε βάρος των αγωνιζόμενων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας