Αγωνιστική παρέμβαση-διαμαρτυρία της Νεολαίας της ΛΑ.Ε Θεσ/νικης στο δελτίο της ΕΡΤ3

3122
ΕΡΤ3

(video) Μέλη της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 13.00, έκαναν παρέμβαση στα στούντιο της ΕΡΤ3, ζητώντας να μεταδοθεί μήνυμά τους. Το μήνυμα ήταν ενάντια στην συνάντησης, Ελλάδας – Κύπρου – Ιραήλ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.
Ένταση σημειώθηκε από την πρώτη στιγμή που μέλη της Λαϊκής Ενότητας προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο της ΕΡΤ3, όπου και δεν τους επέτρεπαν.
Οι ερωτήσεις ήταν ποιοι είστε και που πάτε, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η πρώτη ένταση.
Στη συνέχεια τα μέλη της ΛΑΕ κατευθύνθηκαν προς το στούντιο ειδήσεων, όπου ζητούσαν να κάνουν παρέμβαση. Άλλη μια ένταση δημιουργήθηκε ακριβώς έξω από το στούντιο, αφού δεν τους επέτρεπαν να περάσουν.

Η συμβιβαστική λύση που βρέθηκε ήταν με κάμερα να καταγραφεί το μήνυμα της Νεολαίας της ΛΑΕ, έτσι ώστε να μεταδοθεί στο δελτίο. Οπως και τελικά έγινε.
Εκείνο όμως, που μας έκανε εντύπωση ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας και ποιος την κάλεσε. Δύο σεκιουριτάδες ήταν επάνω στον όροφο όπου υπήρχαν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, και εργαζόμενοι που προσπαθούσαν να τους σταματήσουν έτσι ώστε να μην εισέλθουν στο στούντιο των ειδήσεων. Βγαίνοντας από το κτίριο υπήρχε περιπολικό της αστυνομίας.

Δείτε την παρέμβαση στα παρακάτω βίντεο.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας