Αίσχος για Τσίπρα-Γαβρόγλου! Μαθητές δημοτικού πάνε σχολείο σε καρότσα αγροτικού!

2791
μαθητές

Κόλαφος για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και την κυβέρνηση Τσίπρα οι εικόνες με μικρά παιδιά που μεταφέρονται στο δημοτικό σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας. Δηλώσεις απόγνωσης του οδηγού! 

Συγκεκριμένα, στον οικισμό Κατσουλάρι, έξω από το Θεριακήσι, περίπου 15 μικρά παιδιά, στοιβαγμένα στην καρότσα ενός αγροτικού για σχεδόν 10 χλμ. (!) μεταφέρονται καθημερινά για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στο δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής.

Όταν έχει κακοκαιρία τα παιδιά δεν έχουν τρόπο να μεταβούν στο σχολείο, ενώ σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια επικίνδυνη «αποστολή» με υψηλό βαθμό ρίσκου που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τα μικρά παιδιά.

Προς το παρόν, οι διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων γονιών που στέλνουν τα παιδιά με κρύα καρδιά στο σχολείο, δεν έχουν καρποφορήσει με τους τοπικούς άρχοντες και το υπουργείο να αποποιούνται των ευθυνών.

«Οδηγώ και τρέμει η καρδιά μου»

Το iAitoloakarnania.gr επικοινώνησε με τον οδηγό του… αγροτικού σχολικού που μεταφέρει τους μαθητές στον ορεινό Βάλτο. Ο Βασίλης Αλπός έντρομος με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά, δηλώνει απελπισμένος και ζητά από τους αρμόδιους να βρεθεί λύση για να μη στερήσουν στα παιδιά τους τη γνώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας