Έρευνα Ευρωβαρόμετρου: κυβερνητικό «βατερλώ» σε οικονομία & πανδημία

613

«Μαγική εικόνα» αποδεικνύονται οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται σε φιλοκυβερνητικά Μέσα αναφορικά με την αποδοχή της κυβέρνησης, την επίδοση της οικονομίας και των απαγορεύσεων κατά της πανδημίας από τους πολίτες όπως αποδεικνύει έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Η εικόνα δείχνει μία κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί και απορρίπτει σχεδόν συνολικά τις κυβερνητικές πολιτικές, ακόμα και γι’ αυτές που η κυβέρνηση «κομπάζει» συνεχώς, όπως η -δήθεν- μείωση της γραφειοκρατίας.

Ιδού τα βασικά αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου το οποίο δείχνει την πραγματική εικόνα της κυβερνητικής αποδοχής: 

Το 78% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα είναι κακή, κάτι που σημαίνει πως θεωρεί πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως με πανδημία και οικονομία. 

Όμως το πραγματικό ποσοστό «κόλαφος» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ότι το 81% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στην οικονομία τόσο της χώρας όσο και του νοικοκυριού του δεν θα βελτιωθεί. 

Αυτό σημαίνει πως το 81% των Ελλήνων θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνο υπαίτιο της οικονομικής τους καταστροφής αλλά και ανίκανο να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο που δημιούργησε. 

Μάλιστα το 77% των πολιτών κρίνουν ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να βελτιώσει την κατάσταση σε οποιαδήποτε τομέα! 

Είναι φανερό πως οι ευρωπαϊκές έρευνες, οι οποίες δεν είναι κατευθυνόμενες από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δείχνουν μία εντελώς άλλη εικόνα κι αποδεικνύουν την χρεοκοπία της κυβέρνησης και την δυσαρέσκεια που συγκεντρώνεται πλέον στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, του οποίου η αντιδημοφιλία σημειώνει ποσοστά ρεκόρ.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ακριβής έρευνά απεκρύβη από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα οποία συνεχίζουν να «λιβανίζουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας