Άφαντα τα 150ευρώ που υποσχέθηκαν στους νέους: «Δεν βγήκε η εγκύκλιος»

740
«Δεν βγήκε η εγκύκλιος»

Απίστευτο «μπάχαλο».

Ακόμα και το φιλοδώρημα-«δωροδοκία» των 150 ευρώ που υποσχέθηκε η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη στους νέους μεταξύ 18 και 24 ετών για να τους πείσει να εμβολιαστούν αποδεικνύεται «λόγια του αέρος», τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Τα περιβόητα voucher των 150 ευρώ που αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει στους νέους για να τους πείσει να εμβολιαστούν δεν είναι διαθέσιμα καθώς όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, αναγκάζονται να διώχνουν όσους δικαιούχους σπεύδουν, γιατί δεν τούς έχει σταλεί από την κυβέρνηση, η σχετική εγκύκλιος!

Το φιλοδώρημα των 150 ευρώ αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της κυβερνητικής προπαγάνδας για να πείσουν τους νέους να εμβολιαστούν εθελοντικά! Κι όμως ακόμα και αυτό δείχνουν ανικανότητα για να το υλοποιήσουν.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, Παναγιώτης Κοχύλης, επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο, καθώς δεν τους έχει σταλεί ακόμη από το υπουργείο η σχετική εγκύκλιος!

«Έρχεται κόσμος εδώ και τους λέμε ότι όταν δεν υπάρχει εγκύκλιος – οδηγία από το υπουργείο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το υπουργείο εδώ και πολύ καιρό βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η τάδε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει από το gov.gr και από τα ΚΕΠ. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εμείς βρισκόμαστε έκθετοι προς τους πολίτες», τόνισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όσοι νέοι 18-24 ετών δεν έχουν κλειδάριθμο, μπορούν να πηγαίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, προκειμένου να εκδώσουν τα voucher τους και να λάβουν το ποσό που δικαιούνται μετά τον εμβολιασμό τους.

Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψιν της ούτε το εξής: λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό πρέπει να κλειστεί ραντεβού για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος από τα ΚΕΠ

Γιώργος Γεωργαντάς: «Τα ΚΕΠ έχουν δεχθεί ήδη 4.500 αιτήσεις»

«Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε»…. Εδώ δεν έχει στείλει η κυβέρνηση την εγκύκλιο στα ΚΕΠ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλά για τον αριθμό των… αιτήσεων και όχι για το πρόβλημα!

«Εκτός θέματος» για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, την ώρα που την περασμένη Δευτέρα 19/7 άνοιξε η εφαρμογή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας