Β.Πούτιν: “Και πάλι γερμανικά τανκς στα σύνορά μας-Θα απαντήσουμε αλλιώς”!

821

Κοντά σε κήρυξη νέου «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» ο Β. Πούτιν

Και ο πλανήτης κρατά την ανάσα

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μιλώντας σε συναυλία αφιερωμένη στην 80ή επέτειο της Μάχης του Στάλινγκραντ, τόνισε ότι η Ρωσία, παρόλο που εξακολουθεί να έχει φίλους τόσο στην αμερικανική ήπειρο όσο και στην Ευρώπη έχει και όλους εκείνους που σέρνουν μη φιλικές χώρες στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και γι αυτές τις χώρες επιφυλάσσει συνέπειες!

Έτσι σταδιακά η ρωσική ηγεσία και κοινωνία προετοιμάζεται για έναν νέο «Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο» και οι συνέπειες για τον πλανήτη πλέον θα καταστούν ανεξέλεγκτες καθώς και η Δύση δείχνει να μην κάνει (και μάλλον δεν θέλει να κάνει) πίσω με την Ουκρανία να μετατρέπεται σε “κρανίου τόπο”.

«Αυτοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις συνέπειες», είπε και συμπλήρωσε με νόημα:

«Τώρα, δυστυχώς, βλέπουμε ότι η ιδεολογία του ναζισμού, ήδη με τη σύγχρονη μορφή της, στη σύγχρονη έκφανσή της, δημιουργεί και πάλι άμεσες απειλές για την ασφάλεια της χώρας μας. Τανκς και φασισμός βρίσκονται και πάλι στα σύνορά μας. Είμαστε για άλλη μια φορά αναγκασμένοι να αποκρούσουμε την επιθετικότητα της συλλογικής Δύσης».

«Η ναζιστική ιδεολογία επανεμφανίζεται, ενώ η Ρωσία αντέχει στη δυτική επιθετικότητα. Για άλλη μια φορά απειλείται από γερμανικά τανκς.

Όσοι παρασύρουν τη Γερμανία σε έναν νέο πόλεμο και περιμένουν να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης δεν καταλαβαίνουν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι διαφορετικός.

Δεν στέλνουμε τα τανκς μας στα σύνορά τους, αλλά έχουμε κάτι να απαντήσουμε, και δεν θα τελειώσει με τη χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων — όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό».

Ο Πούτιν εκφώνησε την ομιλία του στο Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας, δηλαδή στο πρώην Στάλινγκραντ. Η πόλη ήταν το 1942-1943 η τοποθεσία της πλέον αιματηρής μάχης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κόκκινος στρατός, με πάνω από 1 εκατομμύριο απώλειες, κατάφερε να νικήσει τις γερμανικές ναζιστικές δυνάμεις εισβολής.

Ο Πούτιν κατέθεσε λουλούδια στον τάφο του Σοβιετικού στρατάρχη και επισκέφθηκε το κεντρικό μνημείο της πόλης, όπου τήρησε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των νεκρών της μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χιλιάδες άνθρωποι παρατάχθηκαν στους δρόμους του Βόλγκογκραντ για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τεθωρακισμένων εποχής, σύγχρονων αρμάτων, καθώς και υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας