Στο Βελιγράδι η αστυνομία τερμάτισε την απόπειρα του “Σέρβικου Μαϊντάν”!(videos)

1699

Στο Βελιγράδι, αργά τη νύχτα η αστυνομία διέλυσε τους επιτιθέμενους στο Δημαρχείο του Βελιγραδίου, στην απόπειρα του “Σέρβικου Μαϊντάν” (βίντεο 1)

Απέμειναν οι βανδαλισμοί στην είσοδο και σε γραφεία του κτιρίου (βίντεο 2)

👉 Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 35 προβοκάτορες, 30 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, 2 από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά.
▪️ Ο πρόεδρος Βούτσιτς τόνισε ότι οι αρχές θα διώξουν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος.

 

Οι συλλήψεις συνεχίζονται.

Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποίησαν το Βελιγράδι για σχέδιο κατάληψης του κοινοβουλίου από τη φιλοδυτική αντιπολίτευση, δήλωσαν ο Σέρβος πρόεδρος και η πρωθυπουργός.

▪️Η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabic είπε ότι οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών μοιράστηκαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη έφοδο στο κοινοβούλιο της χώρας και το Δημαρχείο στο Βελιγράδι.

 

▪️Ο Πρόεδρος Α. Βούτσιτς μίλησε επίσης για τις ξένες υπηρεσίες πληροφοριών που προειδοποιούσαν για την επικείμενη «έγχρωμη επανάσταση» ενώ συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρέσβη σήμερα.

▪️Μετά το Συμβούλιο Ασφαλείας χτες, ο πρόεδρος είχε τονίσει ότι η αναταραχή στο Βελιγράδι είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

😉 Είναι η δεύτερη φορά, που γίνεται γνωστό ότι οι Ρωσικές υπηρεσίες, βοηθούν στην αποτροπή πραξικοπημάτων, μετά από αυτό κατά του Ερντογάν στην Τουρκία!

😄 Να δείτε που τώρα, στη Δύση, κι όλοι οι … χρηματοδοτούμενοι πράκτορες, θ’ αρχίσουν να σκούζουν για … τη Ρωσία που παρεμβαίνει στο εσωτερικό της Σερβίας!

Οι οργανωτές και καθοδηγητές του επιχειρούμενου “Σέρβικου Μαϊντάν”, δεν κρύβουν πια, ούτε τις προθέσεις τους, ούτε ότι δουλεύουν με βάση το … εγχειρίδιο και τις οδηγίες της CIA, για “πορτοκαλί επαναστάσεις”:
✔️ “Μια Λευκορωσία στην Ευρώπη είναι αρκετή”
✔️” NATO και ΕΕ, σταματήστε τον Βούτσιτς, τον Πούτιν των Βαλκανίων”
✔️ κι άλλα παρόμοια και πάντα στα … αγγλικά!

Ενώ στα μηνύματα, ανταλλάσσουν και υπενθυμίζουν … εμπειρίες και know how, από … αποτυχημένες απόπειρες, όπως στο Μίνσκ το 2020!

Και βέβαια, λένε ότι θα συνεχίσουν “απτόητοι”!
😉 Είναι και το … μεροκάματο, βλέπετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας