Ρωσία-Τεράστια αύξηση τιμών σε προϊόντα που φέρουν το σήμα της Wagner

18632

Οι τιμές στο διαδίκτυο για εμπορεύματα που φέρουν το έμβλημα της Wagner – ένα ανθρώπινο κρανίο σε μαύρο και κόκκινο φόντο – έχουν αυξηθεί μετά την ανταρσία της παραστρατιωτικής αυτής οργάνωσης.

Οι εβδομαδιαίες αναλύσεις τιμών ηλεκτρονικού εμπορίου Wildberries έδειξαν πόσο αυξήθηκαν τα κόστη. Ένα σήμα στο οποίο απεικονίζεται το κρανίο, και μπορεί να ραφτεί σε ρούχα έφτασε τα 525 ρούβλια (6 δολάρια) την περίοδο 25-29 Ιουνίου, από 294 ρούβλια που ήταν 18-25 Ιουνίου.

«Λόγω της κατάστασης στη χώρα, οι αγορές ήταν αυθόρμητες», έγραψε η Τατιάνα, που αγόρασε ένα από τα εμπορεύματα με το έμβλημα της οργάνωσης.

Οι τιμές για ένα μαύρο μπλουζάκι με τη φωτογραφία ενός μαχητή Wagner να κρατά ένα βιολί εκτινάχθηκαν αυτή την εβδομάδα στα 1.650 ρούβλια από 1.236 ρούβλια.

Σε μια κριτική αγοραστών για μια σημαία Wagner στο Wildberries, ένας αγοραστής, ο Βλαντίμιρ, γράφει: «Η ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner είναι η καλύτερη. Καλή τύχη σε εσάς. Η σημαία είναι εξαιρετική».

Οι μαχητές της Wagner – οι οποίοι πρωτοστάτησαν σε ορισμένες από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία – επευφημήθηκαν από τους κατοίκους στο Ροστόφ το Σάββατο, όταν πήραν τον έλεγχο της πόλης της νότιας Ρωσίας.

Ο κόσμος αγόρασε και άλλα διακριτικά, όπως μπρελόκ.

«Πολύ όμορφο και πρωτότυπο μπρελόκ», έγραψε ένας αγοραστής δίνοντας βαθμολογία πέντε αστέρων. «Στη μνήμη όλων αυτών που πέθαναν στις τάξεις της Wagner».

Η Wildberries και η Ozon αρνήθηκαν να σχολιάσουν την άνοδο των τιμών των συγκεκριμένων εμπορευμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας