Ρωσία: Μεγάλες οι απώλειες του ουκρανικού στρατού, έχασαν την Αζοφική θάλασσα

1529
Ο Zelensky με στρατιωτικό νόμο απαγορεύει
Ο βασικός στόχος της Ρωσίας είναι η κατάληψη του Κιέβου και από τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα οι ρωσικές δυνάμεις, συντονίζουν την περικύκλωση της πρωτεύουσας πριν ξεκινήσουν την εισβολή με στόχο να βρεθούν οι δυνάμεις πυροβολικού εντός βεληνεκούς του κέντρου του Κιέβου

Οι απώλειες του Ουκρανικού στρατού σε στρατιώτες και υλικοτεχνικές υποδομές είναι τεράστιες τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Με βάση την εξέλιξη των μαχών η Μαριούπολη επί της ουσίας έπεσε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων και έτσι η Ουκρανία έχασε την πρόσβαση στην Αζοφική θάλασσα.
Με βάση τις Ουκρανικές δυνάμεις το 80% των σπιτιών στην Μαριούπολη έχουν καταστραφεί.
Στις 19 Μαρτίου 2022 οι ρωσικές δυνάμεις δεν εξαπέλυσαν κάποιες χερσαίες επιθέσεις, ανασυντάχθηκαν και αποκαθιστούν ζημιές και ενισχύουν τις προμήθειες.
Ο βασικός στόχος της Ρωσίας είναι η κατάληψη του Κιέβου και από τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα οι ρωσικές δυνάμεις, συντονίζουν την περικύκλωση της πρωτεύουσας πριν ξεκινήσουν την εισβολή με στόχο να βρεθούν οι δυνάμεις πυροβολικού εντός βεληνεκούς του κέντρου του Κιέβου.
Ωστόσο οι ρωσικές δυνάμεις φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο την πόλη Zaporizhzia βόρεια της Melitopol.
Επίσης δυτικά στο Mykolaiv εάν πέσει η πόλη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά αυτός ο στόχος δεν είναι εύκολος, η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων είναι πολύ αργή. 
Ο βασικός σχεδιασμός των Ρωσικών δυνάμεων είναι να ελέγξουν όλες τις πόλεις ανατολικά του Δνείπερου ποταμού και προφανώς το Κίεβο την πρωτεύουσα στα βόρεια της χώρας.

Η επιχειρησιακή τακτική και η στρατιωτική αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπληξαν 62 στρατιωτικούς στόχους της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 20 Μαρτίου 2022.
Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov.
Ανάμεσά τους ήταν τρεις θέσεις διοίκησης, μία εγκατάσταση πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης, δύο αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού και μία αποθήκη καυσίμων, καθώς και 52 θέσεις συσσώρευσης στρατιωτικού εξοπλισμού».

Από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταστρέψει 207 drones, 1.467 άρματα μάχης και 148 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων της Ουκρανίας.
Επίσης έχουν καταστρέψει 148 πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών, 573 πυροβόλα και όλμους πεδίου, καθώς και 1.262 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων».

Πάνω από 100 νεκροί ουκρανοί στρατιώτες στην περιοχή Zhytomyr κοντά στο Κίεβο

Περισσότεροι από 100 Ουκρανοί στρατιωτικοί και ξένοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν από ρωσικό χτύπημα ακριβείας σε κέντρο εκπαίδευσης ουκρανικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων στην περιοχή Zhytomyr σε μικρή απόσταση δυτικά του Κιέβου της πρωτεύουσας της Ουκρανίας ανέφερε ο Igor Konashenkov.
«Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας έπληξαν ένα κέντρο εκπαίδευσης για τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, όπου βρίσκονταν ξένοι μισθοφόροι που έφτασαν στην Ουκρανία, κοντά στον οικισμό Ovruch, στην περιοχή Zhytomyr. Περισσότεροι από 100 στρατιώτες των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων και ξένοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν».

4020cc789b9d46a2f696d23e5231c9a4_XL.jpg
kyiv_1_1.JPG

kyiv_2_1.JPG
Basurin: Η απώλεια των ουκρανικών δυνάμεων στη ζώνη ευθύνης του DPR ξεπερνά τα 70 άτομα την ημέρα

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Δημοκρατίας της περιοχής Donbass, οι δυνάμεις του DPR κατέλαβαν δύο άρματα μάχης, τρία τεθωρακισμένα οχήματα, δύο οχήματα μάχης πεζικού, καθώς και έναν αμερικανικό σταθμό AN / TPQ-36 και εκτοξευτές χειροβομβίδων NLAW

«Οι στρατιώτες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ σκότωσαν περισσότερους από 70 στρατιώτες και κατέστρεψαν τρία άρματα μάχης, πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα, μια αποθήκη πυροβολικού και περισσότερα από 50 σημεία βολής του εχθρού».

Οι αποκάλυψη Ουκρανού στρατιωτικού που παραδόθηκε στις ρωσικές

Μέλος του τμήματος της SBU στις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ παραδόθηκε οικειοθελώς στον ρωσικό στρατό.
Ο αξιωματικός συμμετείχε στην οργάνωση της εκπαίδευσης ομάδων δολιοφθοράς και τρομοκρατικών χτυπημάτων.
«Ο αξιωματικός της SBU παρέδωσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα άτομα που εμπλέκονται σε δραστηριότητες δολιοφθοράς στο έδαφος του Donbass».
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που σχεδίαζαν οι μαχητές του Azov στο Lviv στα δυτικά της Ουκρανίας εναντίον υπαλλήλων και εγκαταστάσεων των διπλωματικών αποστολών των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών, είχαν σκοπό να ασκήσουν πίεση στις χώρες του ΝΑΤΟ να επιβάλλουν ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία και να διοχετεύουν όπλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας