Προσκύνημα των προσκυνημένων “ηγετών μας” στην Κων/πολη

1644

Ο Ερντογάν κάθε μέρα προκαλεί και απειλεί την χώρα μας και η κυβέρνηση του έχει κάνει σουρωτήρι το Αιγαίο, τα νησιά μας, την Ανατ. Μεσόγειο και την Κύπρο.

Όμως οι “ηγέτες” (θεός φυλάξει….) αυτής της χώρας δεν πτοούνται από την Τουρκική ακραία επιθετικότητα.

Κάνουν, αντίθετα, κάθε τι για να ενισχύσουν εκ των πραγμάτων την εικόνα της Τουρκίας και να δείξουν τον θαυμασμο τους για τη γείτονα.

Δυστυχώς ολίγον σχολιάστηκε η εν μέσω ουκρανορωσικού πολέμου τριημερή επίσκεψη αναψυχής(!) του Αλ. Τσίπρα στην Κων/πολη, την οποία ακολουθεί το ατυχέστατο ταξίδι στον Βόσπορο του Κ. Μητσοτάκη για πολιτική συνάντηση με τον Ερντογάν.

Περιττό να πω ότι και οι δύο είδαν και θα δούν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, προφανώς για να τιμήσουν το ρόλο του στην πολιτικοθρησκευτική ψυχροπολεμική περικύκλωση της Ρωσίας, με την παράνομη αναγνώριση από μέρους του, της απόσχισης της Εκκλησίας του Κιέβου από το Πατριαρχείο της Μόσχας και της θεσμοθέτησης της αυτοκεφαλίας της!

Το ερώτημα και η απορία είναι: Τι είναι εκείνο που μαγνητίζει την κακιάς ώρας ηγεσία αυτής της χώρας στην Τουρκία;

Φαντάζονται, μήπως, να δουν τον πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας να έρχονται, σχεδόν ταυτόχρονα, για αναψυχή και πολιτικές συναντήσεις στην Αθήνα;

Δυστυχώς, η τούρκικη ηγεσία ακόμα δεν τρελάθηκε!

Άλλοι είναι εκείνοι που τα έχουν χαμένα και προσκυνούν εξευτελιστικά τους Σουλτάνους της γείτονος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας