Προκλητική απαγόρευση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

977

Η διαμαρτυρία θα λάβει χώρα κατά της Διάσκεψης που συνδιοργανώνει το νεοϊδρυθέν κρατικοδίαιτο “Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα” (Έλεος!) με το ίδρυμε του έτερου αμερικανο-Νατοφύλακα Ζόραν Ζάεφ

Κ.Μ.

Με μια αντιδημοκρατική και προκλητική στάση, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την Κυριακή 16 Ιουνίου ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», για τη Δευτέρα (17/6) και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών , όπου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα και το “Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ”, με αφορμή τα 6 χρόνια από την Συμφωνία των Πρεσπών.
Επιπρόσθετα απαγορεύεται επίσης “κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00′ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00′ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας”.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας: «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας