Παν.Λαφαζάνης για ευρωεκλογές στην Ευρώπη και Ελλάδα-Ζητείται αξιόπιστο μέτωπο ανατροπής

1089

Οι ευρωεκλογές στην ΕΕ έδειξαν ότι μια Ευρώπη στην οποία κυριαρχεί η αντιρωσική υστερία και η αποικιοποίηση στις ΗΠΑ , οδεύει ανεπιστρεπτί και ολοταχώς στη διαίρεση , το πουθενά , την φτωχοποίηση και τη διάλυση.

Το ευρωπαϊκό εγχείρημα βυθιζόμενο στην παρακμή , φτάνει στο τέλος του. Η Ευρώπη χρειάζεται μια νέα εκκίνηση και συνεργασία με τους BRICS ως Ευρώπη των ελεύθερων , συνεργαζόμενων ,  ανεξαρτήτων , κυρίαρχων και δημοκρατικών χωρών και λαών. 

Στην Ελλάδα ο μεγάλος ”νικητής” των ευρωεκλογών υπήρξε η πρωτοφανής αποχή , η οποία έφτασε στο 60% (!!!) , αποχή που συνιστά πολιτική βόμβα και πολιτικό γεγονός εκρηκτικής σημασίας.

Η γιγάντια αυτή αποχή δείχνει ότι το νοσηρό, φαύλο , κλεπτοκρατικό , ολιγαρχικό και εξαρτημένο πολιτικό σκηνικό , πρώτα απ’ όλα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των παραφυάδων τους , βρίσκεται στον αέρα και καταρρέει , ρίχνοντας την χώρα, την οικονομία και τον λαό στο βάλτο, την παραγωγική διάλυση , την τεχνολογική απομείωση και την εξαθλίωση . Την ίδια ώρα η Ελλάδα έχει εξελιχθεί όχι μόνο ως προτεκτοράτο των Δυτικών κέντρων , πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ αλλά και ως ”δορυφόρος” της Τουρκίας , με την τελευταία να προωθεί ”ανενόχλητη” την άλωση του Αιγαίου , της Δυτ.Θράκης και της Κύπρου.

Είναι αδιανόητο η χώρα να κυβερνάται από ένα κόμμα που τώρα αντιπροσωπεύει το 11% του εκλογικού σώματος, ενώ όλα μαζί τα πανηγυρίζοντα ελληνικά κόμματα της Ευρωβουλής το 34% του εκλογικού σώματος. 

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα πάντα ανάπηρη , τώρα έχει τελειώσει και τελειώνει μαζί με την χώρα μας!

Το μήνυμα των ευρωεκλογών έρχεται να αναδείξει ότι η μόνη και ύστατη ελπίδα για την πατρίδα μας είναι η συγκρότηση ενός αξιόπιστου και φερέγγυου ,  εθνικού , πατριωτικού , κοινωνικού μετώπου αγώνα και θυσίας το οποίο : Θα επαναπροσανατολίσει τις εξωτερικές πολιτικές, αμυντικές και οικονομικές σχέσεις της χώρας , θα προωθήσει την ακύρωση των αντιρώσικων μέτρων και θα αναπτύξει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τη Ρωσία.

Θα βάλει τα θεμέλια ώστε η χώρα να επανατοποθετήσει το ζήτημα του χρέους ,  να ανακτήσει τους βασικούς μοχλούς της οικονομίας της και να προωθήσει την παραγωγική και τεχνολογική της αναγέννηση.

Θα προωθήσει μια πραγματική και αυθεντική δημοκρατία με τη ριζική αναθεώρηση από μηδενική βάση του Συντάγματος.

Τέλος , παραλείποντας λόγω οικονομίας της δήλωσης , εκτεταμένες προγραμματικές αναφορές, θα στηρίξει την εθνική ταυτότητα , τη γλώσσα και την ιστορία της χώρας, θα θέσει τέρμα στις συνεχείς υποχωρήσεις προς τον Τουρκικό επεκτατισμό και θα προχωρήσει στην εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου στο Αιγαίο, στην ελληνική Δυτ.Θράκη, στην Κύπρο και στα Βαλκάνια. 

 Παν.Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας